Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Zurita aconsegueix el 9è lloc al Campionat d’Espanya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2014 05:26:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Zurita aconsegueix el 9è lloc al Campionat d’Espanya

El jove ciclista blanenc ha finalitzat la seva participació en aquesta competició en la categoria sub23 amb una meritòria classificació

Francesc Zurita ha finalitzat la seva participació en el Campionat d’Espanya de ciclisme, a la categoria de sub23, amb una destacada novena posició que va aconseguir en la prova disputada aquests darrers dies a Ponferrada (León). Val a dir que el jove ciclista blanenc ha qualificat l’experiència com d’enriquidora per un costat, però decebedora per un alter, ja que aspirava a aconseguir una millor classificació.

Segons Francesc Zurita, el seu pas per la prova estatal li deixa un regust agredolç: “Estic satisfet per com he resolt la carrera, sabia que tot es decidiria a la darrera volta i allà estava jo en el moment definitiu al davant de tot, escapat amb els quatre que al final s’han disputat la victòria, però a 300 metres de coronar la darrera pujada -1.200 metres al 15%-, m’ha estat impossible aguantar aquell ritme i he cedit. D’altra banda, l’esportista blanenc continua així el seu relat: “Després, a la difícil baixada que conduïa a meta, amb problemes d’estabilitat he preferit no jugar-me-la i he acabat perdent quatre posicions més, entrant a meta en novena posició. Estic satisfet? si, però ha estat tant a prop ! Només a 10 segons !”.Val a dir que Francesc Zurita va mantenir les seves opcions de victòria fins al final quan, tal i com relatava, després de més de 150 quilòmetres de cura, mancaven pocs segons per acabar-la. La duresa del recorregut i la pluja van propiciar un gran espectacle per a tots els aficionats que es van aplegar al circuit, el mateix que el proper mes de setembre acollirà el Campionat Mundial.

El ciclista blanenc va fer gala de la seva coneguda velocitat per poder guanyar l’sprint del seu grup i ha demostrat una vegada més el bon moment de forma en què es troba. Tot just fa una setmana, Zurita va aconseguir la victòria al Gran Premi de Mungia.
Data de realització: 06/30/2014 | Data de la darrera actualització: 06/30/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300