Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cris Juanico, Bruno Oro, La iaia i Blaumut, principals ingredients de Les Nits de Marimutra 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2014 07:21:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cris Juanico, Bruno Oro, La iaia i Blaumut, principals ingredients de Les Nits de Marimutra 2014

El cicle inclourà 10 concerts que es faran de l’1 al 30 d’agost a l’emblemàtic Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra les nits de divendres i dissabte

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa l’edició 2014 de Les Nits de Marimurtra, que arrencaran el dia 1 d’agost amb el concert de Blaumut. Seran 10 nits d’espectacles que aniran a càrrec de Joan Rovira, La iaia, Cris Juanico, Halldor Mar, Joan Dausà, Bruno Oro, Susanna del Saz amb Juan Nito, Nu i Soulbug i The Free Fall Band. Les actuacions es faran tots els divendres i dissabtes del mes d’agost, la obertura dels jardins perquè entri el públic es farà a les 21 h, mentre que els concerts ho faran a partir de les 22 h. Com a novetat d’enguany, amb cada entrada que s’adquireixi per Les Nits de Marimurtra se’n regalarà una altra per visitar el jardí durant el dia.


Fotografia: La Selva Comunica
El gerent del Jardí Botànic Marimurtra, Jaume Dulsat, ha explicat que les Nits de Marimurtra són un cicle de concerts que ja està consolidat i molt ben acceptat entre el públic: “L’escenari de les Nits de Marimurtra, el templet de Linné, és un indret màgic i molt especial i això fa que a la gent li vingui de gust venir a escoltar els concerts. Ens hem convertit en un clàssic de la Costa Brava Sud, a l’estiu”. Respecte al cartell 2014, Dulsat ha manifestat que “hem fet una aposta per la qualitat i estem molt orgullosos de presentar el cartell en el que hi ha grans professionals i també músics novells que estan tenint una gran projecció en els seus inicis”.

El gerent del Jardí Botànic Marimurtra està convençut que aquest any s’aconseguirà una ocupació que fregarà el 100%: “Hi ha molt bones expectatives, molta demanda i nosaltres hem posat molta il·lusió”. L’aforament de l’espai que acull les Nits de Marimurtra és de poc més de 200 seients. L’any passat es van fer 10 concerts, amb 1.865 espectadors i una ocupació del 85%. El pressupost d’aquest cicle de concerts està entre els 65.000 i els 70.000 €.

Per la seva banda, la regidora de Promoció de la Ciutat i Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Lara Torres, ha dit durant la presentació:
“Des de l’Ajuntament estem encantats de que Blanes aculli un esdeveniment com aquest, ja que es demostra que a on no pot arribar el sector públic arriba el sector privat. Des de l’Ajuntament recolzem aquestes iniciatives ja que el nostre projecte de ciutat pensa en el turisme i un esdeveniment així sempre dóna un complement important a la vila. Blanes es mereixia tenir un festival d’aquestes característiques ja que permet posicionar Blanes en l’època de festivals d’estiu”. Torres ha afegit: “El cartell que presenten aquest any és de qualitat i estem convençuts que serà un èxit per Blanes, pel Jardí i per a tothom que assisteixi a les Nits de Marimurtra”.

Els beneficis econòmics que generen les Nits de Marimurtra es destinten íntegrament a la persecució dels fins socials de la Fundació Carl Faust que, segons els estatuts són la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània. Més informació i entrades de Les Nits de Marimurtra 2014 a
www.nitsmarimurtra.cat


Data de realització: 07/16/2014 | Data de la darrera actualització: 08/05/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300