Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jordi Masbernat, nou president del Rotary Club Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2014 06:41:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jordi Masbernat, nou president del Rotary Club Blanes

Durant la presa de possessió del nou càrrec també es va fer el lliurament dels Premis Paul Harris, que s’han concedit enguany a Quim Serrano i Susanna del Saz

Des del passat dissabte, 5 de juliol, el Rotary Club de Blanes (RCB) compta amb un nou president. Es tracta de Jordi Masbernat, membre actiu de l’entitat des de fa uns quants anys, que ha pres el relleu a l’anterior president, Xavier Martínez. Durant l’acte de presa de possessió també es va fer el lliurament dels Premis Paul Harris.


L’anterior president del RCB, Xavier Martínez, es va encarregar de fer l’entrega de les distincions a les dues persones seleccionades enguany. Un d’ells ha estat l’artista blanenc Quim Serrano, en reconeixement a la seva projecció internacional en el món de les arts. L’altra persona guardonada va ser la cantant Susanna del Saz, en agraïment per la seva col·laboració desinteressada en tots els actes que el Rotary Club de Blanes realitza per a la cerca de fons per a activitats benèfiques.


Martínez va resumir els diferents programes d’ajuts que s’han dut a terme, entre els quals en destaquen dos: la subvenció de transport públic per assistir a les visites mèdiques per a famílies sense recursos que tenen un fill menor de sis anys amb problemes de desenvolupament i la compra d’un tricicle elèctric per crear una plaça laboral per a una persona amb discapacitat intel·lectual a la Fundació Aspronis.


Per la seva banda, el nou president del RCB, Jordi Masbernat, va remarcar durant el seu discurs la importància de la tasca que realitzen els Clubs Rotaris després de sis anys de crisi econòmica per recolzar els més desafavorits. En aquest sentit, va incidir en què el seu desig és treballar de forma molt especial per als joves, un dels col·lectius més afectats. Per això, va anunciar dues mesures: la creació d’un fons d’ajut per a estudiants de famílies sense recursos que s’anomenarà “Beca Carmen Gironès”, en honor a la presidenta fundadora del Rotary Club Blanes; i la organització d’un simposi internacional de formació per a joves (RYLA) que tindrà lloc la primavera de l’any vinent.
Data de realització: 07/17/2014 | Data de la darrera actualització: 07/17/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300