Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament demana la col·laboració desinteressada de les empreses per organitzar la XXXII Caminada Nit de Sant Bonós


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2014 01:43:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament demana la col·laboració desinteressada de les empreses per organitzar la XXXII Caminada Nit de Sant Bonós

L’Àrea d’Esports s’ha posat en contacte amb el teixit empresarial del municipi perquè donin un cop de mà en l’organització de la caminada, que els dos últims anys ha aplegat 5.000 participants

No hi ha cap mena de dubte que si a Blanes es parla d’un esdeveniment estiuenc, una festa popular que aplega esport, oci i salut aquest és la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, que cada any se celebra formant part de la Festa Major Petita del municipi. Enguany, quan l’activitat arriba ja a la seva 32a edició, l’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte amb el teixit empresarial de la vila per oferir-los la possibilitat de col·laborar-hi.


Fotografies: Quim Llorens
Des de la regidoria d’Esports, Salut i Qualitat de Vida que encapçala Xavier Marcos, s’ha adreçat una carta on es planteja a les empreses de Blanes si estan interessades en col·laborar, ja sigui econòmicament, aportant material d’organització, o bé en qualsevol altre aspecte que es consideri oportú. A canvi, el consistori valorarà la possibilitat d’inserir el logotip de l’empresa a la pàgina web de l’activitat, al facebook i a la plana oficial del consistori. També hi hauria la opció de fer difusió a través de l’speaker que anima la festa durant el mateix dia de la caminada popular.


Totes les empreses que estiguin interessades en donar un cop de mà en la XXXIII Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós es poden posar en contacte a través del correu electrònic: esports@blanes.cat, o telefònicament trucant al 972 352 322. Per poder valorar les propostes, l’Àrea d’Esports, Salut i Qualitat de Vida s’ha marcat com a terme màxim la data del 8 d’agost, ja que l’esdeveniment esportiu enguany tindrà lloc el dissabte 23 d’agost: http://www.blanes.cat/docweb/xxxiicaminadapopularnitdesantbonos
Data de realització: 07/23/2014 | Data de la darrera actualització: 07/23/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300