Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal acull durant el setembre el Coro Rociero Romero Verde


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/03/2014 06:17:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaLa Biblioteca Comarcal acull durant el setembre el Coro Rociero Romero Verde

L’entitat farà diverses activitats al llarg de tot el mes, formant part del programa “Promocionem la cultura, Fomentem la lectura” que periòdicament s’organitza a l’equipament

Durant aquest mes de setembre la Biblioteca Comarcal de Blanes ha programat diverses activitats en col·laboració amb el Coro Rociero Romero Verde que serviran per donar-lo a conèixer encara més tant entre els usuaris d’aquest equipament. L’experiència forma part del programa Promocionem la cultura, Fomentem la lectura que des de fa uns quants anys es va posar en marxa a Blanes, i que consisteix en que durant tot un mes es convida una entitat local perquè hi faci activitats.


El tret de sortida de l’inici de l’estada de la coral a la biblioteca ha estat l’exposició que s’ha instal·lat en el seu vestíbul. A la mostra s’hi pot trobar des dels vestits que en alguna ocasió han lluït els membres de la coral fins a partitures, instruments musicals i altres elements, passant per d’altres materials i emblemes que caracteritzen al Coro Rociero Romero Verde.


A mitjans de setembre serà quan tindran lloc tres altres actes relacionats amb l’entitat. Així, el dijous 18 de setembre a les 7 de la tarda la Sala d’Actes Roberto Bolaño allotjarà una xerrada sobre la Romería del Rocío que inclourà la història del Coro Rociero Romero Verde. L’endemà divendres dia 19, de nou a les 7 de la tarda, hi haurà un concert de la coral a la Plaça de la Biblioteca, coincidint amb l’apretada jornada que es viurà aquell dia en motiu de la Marató de Donació de Sang.

Per últim, el dijous 25 de setembre a les 7 de la tarda, s’oferirà un assaig obert amb els components de l’entitat, perquè tothom qui vulgui pugui copçar les interioritats del què significa preparar les cançons i gaudir-ne a l’hora. En aquesta ocasió, l’assaig s’allotjarà a la sala d’actes. L’estada de la formació vocal a la Biblioteca Comarcal finalitzarà el 30 de setembre, el darrer dia en què es podrà visitar l’exposició.

Una entitat amb 16 anys d’història

El Coro Rociero Romero Verde va néixer l’any 1998 al barri de Quatre Vents de Blanes, i es defineix com una entitat sense ànim de lucre. Els seus inicis van ser força difícils, i van haver de sortejar nombroses dificultats amb què es van anar trobant. Poc a poc, però, va començar a caminar amb pas més ferm, i va acabar creant un grup estable de cant acompanyat de guitarres i percussió.


La seva principal activitat és oferir els cants incorporats a les misses de qualsevol església o entitat que requereixi els seus serveis. També els agrada compartir la seva alegria natural amb els centres geriàtrics que demanen la seva presència. L’activitat més important del Coro Rociero Romero Verde és anar un cap de setmana a l’any a visitar la imatge de la Verge del Rocío, a la població del mateix nom.

Data de realització: 09/03/2014 | Data de la darrera actualització: 09/03/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300