Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

ANC de Blanes i Es Viver organitzen actes en motiu de l’Onze de Setembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/09/2014 12:32:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ANC de Blanes i Es Viver organitzen actes en motiu de l’Onze de Setembre

Ahir es va fer una reunió informativa a l’esbarjo per informar de tots els actes, que a Blanes culminaran dijous amb la sortida conjunta a la V de Barcelona

L’esbarjo parroquial es va omplir ahir a la nit de públic per assistir a la reunió convocada per Blanes per la Independència-ANC per informar a tothom dels actes que es faran en aquest municipi en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Tres dels representants de l’entitat es van encarregar d’avançar el programa, que inclou activitats que es faran la nit de dimecres i dijous al matí.


El 10 de setembre, a partir de quarts de 10 de la nit, tindrà lloc una nova edició de la Marxa de Torxes per la Independència, que organitzen conjuntament l’ANC i Acció Cultural Es Viver. L’acte començarà amb la venda de torxes al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament. Això serà a partir de 2/4 de 10, tot i que des de les 6 de la tarda ja hi haurà una paradeta de l’ANC en aquest mateix indret.

A 2/4 d’11 hi haurà la presentació de l’acte, així com l’actuació de la Cobla Marxa de Torxes. A les 11 començarà la marxa pels carrers de dintre vila i després hi haurà l’ofrena floral, la lectura del manifest i una nova actuació de la cobla davant el monument a Lluís Companys. La celebració de la vigília de l’Onze de Setembre culminarà justament pels volts de les 12 de la mitjanit amb el seu moment més solemne: la hissada de l’estelada des del cim de Sa Palomera.


L’endemà dijous, l’11 de Setembre a partir de les 10’30 h del matí, l’ANC convoca una concentració davant l’Ajuntament per lliurar als representants de la institució local el compromís vers el dret a decidir del teixit associatiu de la vila. L’acte, que serà presentat per Salvador Roca, comptarà amb la participació de diverses entitats i també significarà la cloenda de la campanya Signa un Vot.

El darrer tram de les activitats que es faran a Blanes el matí de la Diada culminaran a les 13 h, quan està previst que es faci la sortida cap a Barcelona dels 11 autobusos que s’han omplert en aquest municipi per participar a la gran V que omplirà l’Avinguda Diagonal i la Gran Via. Si bé l’hora de sortida serà a les 13 h, la idea és que, conforme es vagin omplint els autobusos, ja vagin iniciant el viatge per agilitzar l’entrada i situació al tram reservat per dibuixar en groc i vermell la gran senyera que conflueix a la Plaça de les Glòries de Barcelona.

Data de realització: 09/09/2014 | Data de la darrera actualització: 09/09/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300