Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ANC de Blanes lliura el compromís pel dret a decidir


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/11/2014 03:00:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

11Setembre2013L’ANC de Blanes lliura el compromís pel dret a decidir

Els actes de l’Assemblea Nacional Catalana d’avui han culminat amb la sortida dels autocars per participar a la V de la Diada a Barcelona

Blanes ha viscut avui al matí un acte carregat de simbolisme que ha organitzat davant la façana de l’edifici consistorial l’Assemblea Nacional Catalana de Blanes. Allí s’hi havia convocat una concentració per lliurar als representants de la institució local el compromís vers el dret a decidir del teixit associatiu de la vila.


Fotografies: Jordi Roig
Presentat per Salvador Roca, que ha avançat als assistents el contingut i el significat del què havia de tenir lloc en uns instants, l’acte ha comptat amb la participació de diverses entitats del municipi i també ha posat el punt i final a la cloenda de la campanya Signa un Vot que s’ha estat fent durant els darrers mesos. De fet, avui al matí encara hi havia una taula instal·lada on tothom qui ha volgut ha pogut fer les darreres adhesions que s’hauran lliurat a Blanes.


Finalment han estat 13 els càrrecs electes de l’Ajuntament de Blanes que s’han adherit al compromís vers el dret a decidir. Es tracta de Miquel Lupiáñez, Lara Torres i Xavier Marcos, del PSC; Josep Trias, Pilar Planella, Quim Torrecillas, Ramona Marcó i Xavier Lozano de CiU; Joan Salmeron, Paco Martínez, Amparo Ardanuy i Víctor Catalan, d’EUiA-ICV; i la regidora no adscrita Lourdes Fàbrega.


Durant la celebració també s’han fet diverses fotografies de família amb els càrrecs electes compromissaris, membres de l’ANC de Blanes i tot el públic que s’ha congregat avui al matí davant l’edifici consistorial. Finalment, hi ha hagut una actuació de ball country i una sardana.

Els actes han culminat amb la sortida cap a Barcelona dels 11 autobusos que s’han omplert a Blanes per participar a la V de la Diada que omplirà l’Avinguda Diagonal i la Gran Via. Val a dir que la major part dels blanencs i blanenques hauran dibuixat en groc i vermell la gran senyera al tram número 20, situat a la Diagonal a tocar del Passeig de Gràcia.

Data de realització: 09/11/2014 | Data de la darrera actualització: 09/12/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300