Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes escalfa motors per a la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió, la més gran que es fa al territori


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/15/2014 09:57:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes escalfa motors per a la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió, la més gran que es fa al territori

La mostra es farà del 19 al 21 de setembre i ocuparà 14.000 m2 de l’esplanada del costat de l’antic pavelló, en l’aparcament gratuït del Centre/Pins

El proper cap de setmana Blanes allotjarà la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió, que es podrà visitar a partir de la tarda del dia 19, així com durant tot el cap de setmana del 20 i 21 de setembre. Després de l’èxit que ja va tenir al 2013, enguany s’espera igualar o inclús superar la participació registrada en la primera edició.


1a Fira del Vehicle d'Ocasió - Fotografies: Joaquim Llorens
Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la Fira del Vehicle d’Ocasió és la mostra més gran d’aquestes característiques que es fa actualment arreu de comarques gironines. El recinte firal ocuparà una superfície de 14.000 m2 i estarà situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports dels Pins, a tocar del centre. Aquest emplaçament facilita que el públic que assisteixi també pugui acostar-s’hi tot passejant al nucli comercial de la vila.

Més de 150 vehicles d’ocasió de totes les marques

Els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar-hi de forma gratuïta al seu voltant, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l’esplanada durant l’estiu ho ha deixat de fer durant la segona quinzena de setembre. Aquest espai situat al costat del pavelló es va remodelar i asfaltar l’any passat i té una capacitat total d’uns 40.000 m2, per tant hi poden aparcar centenars de vehicles.


En la línia de la seva primera edició, la fira inclourà una ampla i atractiva oferta, amb una concentració de més de 150 vehicles en exposició que disposen de totes les garanties, amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió. D’aquesta manera, es comptarà amb vehicles de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades. Els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, monovolums, 4 x 4 i molts d’altres.

En total s’inclou la presència de 10 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència: Autobrava, Covesa, Garatge Andreu, Renault, Bravatuto, Maresmovil, Missé Blanes, Blanes Mòvil, Garatge Plana i Angel Blanch. Totes elles avalen amb la seva experiència i trajectòria que tots els vehicles que s’exposaran tenen totes les garanties de qualitat.

Una fira per gaudir-la amb tota la família

Un altre al·licient afegit de cara als visitants de la fira és que els més petits de la casa també podran gaudir d’un espai lúdic totalment gratuït perquè s’hi entretinguin. Això és perquè el que ja es va aconseguir l’any passat és que el recinte disposi de tots els atractius necessaris perquè el públic de totes les edats gaudeixi d’una gran festa per a tota la família.

Es tracta de diversos inflables que estaran en marxa coincidint amb l’horari de la fira, durant tot el cap de setmana. La 2a Fira del Vehicles d’Ocasió de Blanes es podrà visitar la tarda del divendres de 18 a 20 h i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.
Data de realització: 09/15/2014 | Data de la darrera actualització: 09/15/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300