Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ismael Ventura s’imposa a la III Costa Brava BTT Extrem


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2014 02:23:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ismael Ventura s’imposa a la III Costa Brava BTT Extrem

Organitzada pel Club Freebike Blanes, la prova va comptar amb 367 ciclistes, i ha superat la xifra de les dues anteriors edicions

Blanes va viure ahir diumenge una intensa i atractiva jornada esportiva a través de la tercera edició de la Costa Brava BTT Extrem que va tenir com a punt de concentració el Passeig de Mar. Organitzada pel Club Freebike Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, la prova la va guanyar Ismael Ventura, que va fer tot el recorregut en un increïble temps de 4:18’, seguit per Pau Egea i Pau Botella, segon i tercer classificats respectivament.


Fotografies: Joaquim Llorens
Per la seva banda, en la categoria femenina, Anna Vilar es va endur la victòria amb un temps de 5:22’. Tots ells van certificar les seves respectives classificacions després de complir amb un darrer tram molt dur: la pujada al Castell de Sant Joan. Enguany la novetat va ser que hi havia tres recorreguts a escollir pels participants: 27 km, 60 km i 90 km. A les 8 del matí es va fer la primera sortida, la del recorregut més llarg, mentre que mitja hora més tard es van efectuar les dues restants de caràcter no competitiu.


Des de l’organització s’ha fet una valoració molt positiva d’aquesta tercera edició de la prova. No tan sols perquè va transcórrer amb un èxit total, sinó també perquè es va assolir el rècord de participants respecte les dues anteriors edicions, amb un total de 367 ciclistes. La sortida de la BTT Extrem, que es va fer des del Passeig de Mar, va transcórrer neutralitzada fins a la Ciutat Esportiva on havia d’iniciar-se la cronometrada.


Els ciclistes van sortir des del Passeig de Mar acompanyats per efectius de la Policia Local de Blanes per major seguretat. Val a dir que en una de les dues curses no competitives es va poder comptar amb un participant d’excepció: el ciclista professional Carlos Coloma que, en la seva condició d’ambaixador de la Costa Brava BTT Extrem, es va sumar a la festa per compartir-la amb la resta d’esportistes.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/22/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300