Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 2a Fira del Vehicle d’Ocasió revalida l’èxit de l’any passat amb un 32’55% de vendes i 5.500 visitants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2014 11:13:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

2a Fira Vehicle OcasioLa 2a Fira del Vehicle d’Ocasió revalida l’èxit de l’any passat amb un 32’55% de vendes i 5.500 visitants

Els expositors consideren que ha esdevingut en la fira de referència en aquesta zona, a cavall entre Girona i Barcelona, i la més gran del territori

La 2a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes, que s’ha allotjat en aquest municipi de la Costa Brava des de la tarda del passat divendres i durant tot el cap de setmana, ha revalidat l’èxit que ja va assolir en la primera edició del 2013. Això és perquè s’han venut un 32’55% de vendes del total de 160 vehicles exposats, una xifra que des de l’organització es considera molt positiva tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment.


Fotografies: Joaquim Llorens
D’altra banda, a aquest nombre encara caldrà sumar les futures vendes que es podran fer properament en base a les atencions a clients potencials que han establert al llarg de la fira els responsables de les 10 empreses expositores. Les preferències pel que fa als tipus de models han estat prou variades, si bé amb un nexe comú: la major part s’ha interessat pel finançament, així com els costos aproximats.


Un altre punt de coincidència ha estat informar-se sobre quin tipus de garantia oferien davant la possibilitat que hi hagi qualsevol avaria. Precisament aquest és l’atractiu afegit de qualitat que els expositors consideren que té adquirir els seus vehicles a través de professionals del món del motor, i no pas directament de particular a particular. En aquest sentit, els vehicles que s’han exposat a la 2a Fira de Vehicles d’Ocasió de Blanes disposaven de totes les garanties.

Augment del nombre de visitants de la fira

La xifra aproximada de visitants que s’ha registrat al llarg del cap de setmana ha estat d’unes 5.500 persones, concentrades majoritàriament a partir de les 12 del migdia, mentre que a les tardes l’increment s’ha registrat pels volts de les cinc. L’any passat van acostar-se a la fira unes 4.500 persones.


Des que la 2a Fira del Vehicle d’Ocasió es va posar en marxa la tarda del divendres, l’afluència de públic ha estat constant, amb un perfil molt ample i variat, tant de blanencs com de poblacions de la rodalia. Comptant que, entre aquests visitants, també hi hauria famílies que vindrien acompanyades de la canalla, en motiu de la fira s’ha tornat ha habilitar un recinte amb inflables de formes i personatges ambientats amb la mateixa temàtica automobilística.

Balanç positiu dels expositors

A l’hora de fer balanç d’aquesta segona edició de l’esdeveniment el portaveu dels expositors -10 empreses concessionàries amb seu a Blanes i poblacions de la rodalia-, Josep Juanola, s’ha mostrat molt satisfet :“Per segona edició consecutiva no podem fer un altra cosa que felicitar-nos pels bons resultats aconseguits. Després que l’any passat ja ens varem adonar del gran potencial que tenia fer la fira en aquest indret, aquest 2014 hem tornat a fer diana”.


D’altra banda, Josep Juanola també ha recordat que un dels motius de l’èxit d’aquest tipus d’esdeveniments són les garanties que les empreses que hi participen poden oferir als seus clients: “La gent aprofita les fires de vehicles d’ocasió per poder informar-se sobre aquell cotxe que li agradaria comprar i temptejar d’altres opcions, i ho fa amb la tranquil·litat que compten amb totes les garanties”.

El recinte firal ha ocupat una superfície de 14.000 m2, i estava situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre. Els visitants han pogut arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat. Això també els ha facilitat que el públic que assisteix a la fira també pugui acostar-se tot passejant fins al nucli comercial de Blanes.


Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, la fira ha comptant amb la implicació de 10 empreses expositores de la vila i d’altres poblacions de la rodalia: Autobrava, Covesa, Garatge Andreu, Renault, Bravauto, Maresmovil, Missé Blanes, Blanes Móvil, Garatge Plana i Angel Blanch.Data de realització: 09/22/2014 | Data de la darrera actualització: 09/22/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300