Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espectacle de titelles “Viatge a l’Illa del Tresor”, encetarà diumenge la nova temporada de Rialles


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2014 10:49:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’espectacle de titelles “Viatge a l’Illa del Tresor”, encetarà diumenge la nova temporada de Rialles

La programació de tardor inclourà un total de sis actuacions, que culminaran al desembre amb un espectacle molt lligat a les festes nadalenques: “Pastorets, Pastorets !”

La represa del curs escolar ha significat a l’hora que la programació de Rialles Blanes també torni al Teatre. Ho farà a partir del proper diumenge 28 de setembre amb l’espectacle de titelles titulat Viatge a l’Illa del Tresor. A càrrec de la companyia Encara farem salat, es tracta d’una història que protagonitzen un pare i el seu fill que, per refugiar-se d’una tempesta, s’aixopluguen en una caseta on viuen dos germans.


Viatge a l'Illa del Tresor - Cia. Encara farem salat
Es tracta d’en Ben, amant de la música, i en Bill, un mariner retirat amb un passatemps força especial: les titelles. Aquesta és la guspira que encén la imaginació del pare per explicar al seu fill -i per afegit a tot el públic- la història de L’Illa del Tresor; un viatge a la recerca d’un tresor enterrat a on el joc i la imaginació transportarà tothom a un món ple d’aventures, pirates, amistats i traïcions.

Sis espectacles a la nova programació

La nova programació de Rialles Blanes preveu un total de sis actuacions amb l’objectiu que el públic familiar passi una entretinguda tarda de diumenge gaudint d’espectacles de qualitat. Durant el mes d’octubre se n’han programat dos: el dia 12 una funció de teatre amb la companyia La pera llimonera, que presenta Rucs. La maledicció del bruixot; i el dia 26 contes i música amb Samfaina de Colors, que du a escena Cabaret Patufet.

Al novembre n’hi haurà dos més, i una darrera representació al desembre. Així, el dia 9 serà el torn de Zum-Zum Teatre, que portarà a Blanes la història de La nena que vivia en una capsa de sabates; i el 23 de novembre Cirquet Confetti presenta l’espectacle de pallassos i música que du per títol Pianissimo Circus. Per últim, la darrera representació es farà el 7 de desembre, portant a escena una història molt lligada a les festes nadalenques. Es tracta de Pastorets, Pastorets!, a càrrec de la companyia L’Evocador.


Pianissimo Circus - Cia. Cirquet Confetti
Tots els espectacles de Rialles es faran a partir de les 17’30 h al preu de 6 €, si bé hi ha un descompte del 10% per la compra d’un abonament de tres espectacles. A banda de poder adquirir les entrades el dia de la representació, també es pot fer anticipadament els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17’30 a 19’30 h, i una hora abans de l’espectacle.

Més informació: www.teatredelacostabravasud.cat i a www.rialles.cat

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/22/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300