Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gemma Mengual, Xavi Marina i altres coneguts personatges donen suport a la 6a Desfilada Canina Solidària de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/25/2014 12:47:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Gemma Mengual, Xavi Marina i altres coneguts personatges donen suport a la 6a Desfilada Canina Solidària de Blanes

L’objectiu és aconseguir que el màxim nombre de persones vinguin al Passeig de Mar el proper diumenge i adoptin els gossos del CAAS que podran conèixer durant la desfilada

El Passeig de Mar de Blanes allotjarà diumenge vinent 28 de setembre la sisena edició de la Desfilada Canina Solidària, que té com a principal objectiu promoure l’adopció de gossos abandonats que estan al CAAS, el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, que depèn del Consell Comarcal. La desfilada està organitzada pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal de la Selva.


5a Desfilada Canina 2013 - Autor Fotografies: David Albuixech
Enguany, la principal novetat ha estat que diversos esportistes d’elit i coneguts personatges han donat suport a la desfilada. Ho han fet enregistrant missatges de suport que han format part d’un vídeo de promoció que s’ha difós aquests dies a través de les xarxes socials i la web de l’Ajuntament de Blanes.


Es tracta de la nedadora de natació sincronitzada Gemma Mengual; el corredor d’ultrafons blanenc Xavi Marina; la veterinària del Zoo de Barcelona –que també participa en el programa de TV3 Veterinaris- Vanesa Almagro; el jugador professional de futbol Ivan Balliu; i les jugadores de pàdel professionals Marta Marrero i Sandra Hernández. L’enllaç del vídeo és: https://www.youtube.com/watch?v=85RrlWoLAt4

En el vídeo també intervé el personal que treballa al Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, que promou amb missatges molt breus tots aquells al·licients que pot suposar per a una persona compartir la seva vida amb un animal de companyia.

Objectiu: promoure l’adopció dels gossos del CAAS

La Desfilada Canina Solidària està previst que comenci diumenge vinent a partir de les 10’30 del matí, i s’allargarà fins a 2/4 de 2 de la tarda. Totes aquelles persones que ho vulguin podran apropar-s’hi i passejar amb un dels gossos del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS). Actualment el CAAS, ubicat a Tossa de Mar, allotja 187 animals d’adopció, un nombre que augmenta considerablement quan passa l’estiu i s’incrementen els abandonaments dels animals de companyia.


Es tracta doncs de solidaritzar-se amb aquests animals i adoptar-ne un, donant-li així una nova llar. Per fer possible la desfilada, es compta amb la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris i voluntàries que es desplaçaran diumenge vinent fins al CAAS de Tossa de Mar i s’encarregaran de dur cadascun d’ells un gos fins a Blanes.

Data de realització: 09/25/2014 | Data de la darrera actualització: 09/25/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300