Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Euroquei Cup U17 ja està en marxa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2014 06:34:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUPL’Euroquei Cup U17 ja està en marxa

Aquesta tarda s’ha començat a disputar la competició que aplega 16 equips d’arreu d’Europa després que al matí s’ha fet una recepció a l’Ajuntament

La Ciutat Esportiva Blanes viu des d’avui dijous uns dies de màxim nivell d’hoquei patins a través de la celebració de l’Euroquei Cup U17 que se celebrarà fins diumenge vinent, 19 d’octubre. La competició que ha arrencat aquesta tarda arribarà al seu punt culminant durant el cap de setmana.


Els equips que lluitaran pel títol jugaran dissabte al matí els quarts de final, mentre que a la tarda serà el torn de jugar les semifinals. La resta disputaran la competició per definir les posicions del torneig al llarg de dissabte al matí amb partits d’una part, i a la tarda serà el moment de jugar les semifinals. Diumenge es clourà l’Euroquei Cup U17 amb el partit per decidir la tercera i quarta posicions, que donarà pas a la gran final que es jugarà a dos quarts d’una, i que servirà per proclamar el campió i sots-campió.

Tret de sortida de la competició

Avui al matí l’esdeveniment s’ha iniciat de manera oficial amb una recepció que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Blanes encapçalada per l’alcalde, Josep Marigó, i el regidor d’Esports, Xavier Marcos. Els acompanyaven el director de MICsports, Juanjo Rovira, empresa coorganitzadora de l’esdeveniment, i Francesc Gil, director de l’Eurockey.


Després de donar la benvinguda a tots els participants, que omplien de gom a gom la sala de plens, l’alcalde ha agraït a l’organització l’elecció de Blanes perquè sigui la seu d’aquesta primera edició, i així puguin gaudir de les excel·lents instal·lacions de primer ordre de la Ciutat Esportiva. Josep Marigó també els ha desitjat que la seva estada a Blanes sigui el més agradable possible, convidant-los a gaudir dels atractius que té la població.


Per la seva banda, el director de MICsports ha expressat el seu desig que la competició estigui a l’alçada del treball que els equips van fer l’any passat per arribar fins aquí. Juanjo Rovira també ha verbalitzat la seva esperança que tots els joves esportistes guardin aquest cap de setmana i aquesta competició al llarg de les seves vides com un gran record.

Per últim, el director de l’Eurockey s’ha mostrat feliç de poder celebrar aquesta primera edició U17 que s’estrena precisament a Blanes, i així poder fruir d’unes grans instal·lacions com les de la Ciutat Esportiva. Igualment, ha aprofitat la rebuda per agrair als responsables dels equips tot el treball previ. La trobada s’ha tancat amb una fotografia que aplegat les autoritats i els capitans dels 16 equips participants.

Grup A: RCK Seynod (1r França), CP Manlleu (3r Espanya), RSC Uttigen (2n Suïssa), AD Sanjoanense (4t Portugal)
Grup B: FC Barcelona (1r Espanya), Hockey Trissino (4t Itàlia), US Villejuif (3r França), Letchworth RHC (1r Anglaterra)
Grup C: HC Braga (1r Portugal), CP Alcobendas (2n Espanya), Hockey Bassano (3r Itàlia), SC Thunerstern (1r Suïssa)
Grup D: Hockey UVP (1r Itàlia), AC Órdenes (4t Espanya), Quintin RC (2n França), Sporting CP (3r Portugal)
Tots els partits es podran seguir en directe via les actes electròniques que podreu trobar en el següent enllaç: http://eurockey.com/partidos-en-directo-por-acta-electronica/Data de realització: 10/16/2014 | Data de la darrera actualització: 10/16/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300