Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç positiu de l’Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/20/2014 08:13:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUPBalanç positiu de l’Eurockey Cup U17 a la Ciutat Esportiva Blanes

La competició, que ha aplegat els 16 millors equips europeus de la categoria, l’ha guanyat el HC Braga, de Portugal, que va derrotar per 2 a 1 al campió d’Itàlia, l’UVP Mirandola E Módena

La Ciutat Esportiva Blanes va viure ahir diumenge la darrera jornada de l’Eurockey Cup U17, que ha permès poder gaudir del màxim nivell d’hoquei patins durant els quatre dies en què s’hi ha allotjat. Això és perquè ha reunit els 16 millors equips d’Europa en aquesta categoria, la U17, que és per a jugadors que hagin nascut a partir de l’any 1998.

La competició ha estat co-organitzada per MICsports, l’Ajuntament de Blanes i Eurockey. En aquest sentit, Francesc Gil, director d’Eurockey, ha destacat el bon ambient que hi ha hagut tant a la pista com fora d’ella, així com l’excel·lent tracte rebut al municipi.


Un altre factor a tenir en compte és que la instal·lació esportiva blanenca ha complert també al 100% les expectatives dels coorganitzadors, que les han definit de primer ordre, en la línia de la qualitat que es cercava al triar la Ciutat Esportiva Blanes. Tant és així, que Francesc Gil ja ha avançat el desig que l’Eurockey no tan sols torni aquí l’any vinent, sinó que també ho faci en posteriors edicions.

Per la seva banda, el balanç que n’ha fet l’alcalde de Blanes també és positiu. Josep Marigó recorda que quan el consistori va decidir co-organitzar l’esdeveniment va ser perquè es va veure la proposta com una oportunitat per continuar en la línia de projectar la Ciutat Esportiva a nivell internacional, en la vessant de turisme esportiu.


Raó afegida ha estat que els jugadors, equips tècnics, familiars i amics que els han acompanyat, han tingut l’oportunitat de poder gaudir dels atractius de Blanes durant la seva estada. Per últim, l’alcalde també ha recordat que a partir d’ara, en què el camp de futbol ja ha entrat en funcionament, la Ciutat Esportiva Blanes està començant a agafar el rendiment del 100% que sempre s’havia desitjat.

El HC Braga de Portugal guanya l’Eurockey Cup de Blanes

Els partits per dirimir les quatre primeres posicions es van jugar ahir al matí: primer es van enfrontar el FC Barcelona i el Manlleu per decidir la tercera i quarta places. Els blaugrana es van imposar per 2 gols a 6 al Manlleu, donant pas a la final que va tenir com a contrincants els actuals campions de Portugal i Itàlia, l’Hoquei Club Braga i el Mirandola Módena, respectivament.


Finalment va ser l’equip portuguès del Braga qui va proclamar-se campió de la primera edició de l’Eurockey Cup U17 celebrada a Blanes al derrotar per 2 gols a 1 al Mirandola Módena, un equip que feia dos anys que no perdia cap partit.La jornada es va cloure amb la cerimònia oficial de lliurament de premis, que va esdevenir en tota una festa.

L’entrega de guardons als diferents classificats, així com les diferents distincions que es van entregar als jugadors i equips la van presidir l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; el regidor d’Esports, Xavier Marcos; i el director d’Eurockey, Francesc Gil. Un cop acabat l’acte oficial, tots els participants van posar per una gegantina fotografia de família que es van fer a la pista blava on s’havia estat disputant la competició.

Data de realització: 10/20/2014 | Data de la darrera actualització: 10/20/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300