Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes fa sengles reconeixements a Ramon Condal i Josep Palaus


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/06/2014 06:16:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes fa sengles reconeixements a Ramon Condal i Josep Palaus

Condal, expresident del RCD Espanyol, ha rebut el Premi Memorial Antoni Mañach lliurat durant la trobada celebrada en motiu del novè aniversari de l'entitat

La tradicional trobada d’aniversari que cada any celebra la Penya Blanc-i-Blava de Blanes ha tingut aquesta vegada com a principal novetat que, enlloc d’aplegar-se en un sopar, s’ha canviat per un dinar que es va fer diumenge passat. 154 persones van participar en l’esdeveniment que, com és habitual, es va encetar amb un aperitiu de benvinguda perquè després tingués lloc l’àpat, durant el qual es van lliurar diversos reconeixements.


Fotografies: Joaquim Llorens
El més destacat és el que va rebre Ramon Condal, el Premi Memorial Antoni Mañach, creat per retre homenatge a qui va ser president fundador de la penya de Blanes, a banda de ser molt estimat i recordat per tota la gran família de l’entitat. Ramon Condal, que va mostrar-se molt honrat d’haver estat triat per rebre aquesta distinció, actualment és el segon màxim accionista del RCD Espanyol, després que fa temps en va ser el seu president.


Ramon Condal i Josep Palaus
A banda del trofeu que corresponia enguany al VII Memorial Antoni Mañac, també es va homenatjar un soci molt actiu de l’entitat de Blanes, Josep Palaus, el patriarca de la família de pescadors, conegut també com Es noi de Can Fidel. Val a dir que aquesta temporada el carnet de soci de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes inclou la fotografia d’una de les embarcacions de la Família Palaus, que llueixen en un lloc ben visible l’escut de l’Espanyol. D’aquesta manera, el club de futbol es pot dir que s’ha passejat per aquesta banda del Mediterrani de dalt a baix.


També van rebre sengles trofeus reconeixement les 10 penyes que van assistir a la trobada, així com la Federació Catalana de Penyes, el RCD Espanyol i l’Ajuntament de Blanes, que va estar representat per l’alcalde, Josep Marigó, el regidor d’Esports, Xavier Marcos, així com per diversos regidors i regidores del consistori, alguns dels quals són precisament socis o simpatitzants de l’Espanyol.


Per la seva banda, el RCD Espanyol va estar representat al 9è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava pel conseller de Màrqueting i Comercial del grup, Ramon Robert, qui va destacar que, respecte les prop de 200 penyes que existeixen actualment, la de Blanes és una de les més importants i actives amb què compten. El proper acte que aplegarà els socis i simpatitzants de l’Espanyol a Blanes tindrà lloc de cara a les festes de Nadal, quan es farà el tradicional lliurament de joguines que hauran recollit per a la campanya de Creu Roja.

Data de realització: 11/06/2014 | Data de la darrera actualització: 11/06/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300