Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El mètode científic a la vida quotidiana, la sessió d’Aula Blanes d’aquest novembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/11/2014 10:53:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El mètode científic a la vida quotidiana, la sessió d’Aula Blanes d’aquest novembre

La xerrada tindrà lloc el proper dimarts 18 de novembre a la Biblioteca Comarcal, i anirà a càrrec del doctor en ciències físiques, Xavier Luri

L’entitat blanenca Aula Blanes ha programat de cara al proper dimarts 18 de novembre, al punt de les vuit del vespre, la que serà segona sessió del cinquè cicle de conferències que organitza periòdicament, un cop al mes, a la Biblioteca Comarcal. La xerrada es presenta sota el títol El mètode científic a la vida quotidiana, anirà a càrrec del doctor en ciències físiques, Xavier Luri, de la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc a la sala d’actes Roberto Bolaño, a la planta baixa de l’equipament.

L’objectiu de la conferència és plantejar la pregunta de si el mètode científic només es pot aplicar a la ciència o també es pot fer a la vida quotidiana de qualsevol persona. Per respondre a aquesta qüestió, Xavier Luri revisarà en què consisteix el mètode científic, com s’aplica en ciència i com es pot aplicar a qüestions que ens són molt properes en el dia a dia, les dificultats pràctiques que comporta de vegades fer-ho i les resistències que hi ha en alguns casos a acceptar les seves conclusions.
Data de realització: 11/11/2014 | Data de la darrera actualització: 11/11/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300