Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Carl Faust celebra la Setmana de la Ciència amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/11/2014 10:56:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FUNDACIO CARL FAUSTLa Fundació Carl Faust celebra la Setmana de la Ciència amb diverses activitats

Es tracta principalment de diferents conferències que tindran lloc a la Biblioteca Comarcal, així com una Jornada de Portes Obertes i Visites Guiades gratuïtes al Jardí Botànic Marimurtra

Un any més, la Fundació Privada Carl Faust, que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra, ha organitzat diverses activitats per celebrar la Setmana de la Ciència del 14 al 23 de novembre d’aquest 2014. Es tracta de quatre activitats que configuren la 14a edició d’aquest esdeveniment que té per objectiu difondre i acostar la ciència a gent de totes les edats.


El gruix d’activitats tindran lloc entre el divendres 14 i el dissabte 15 de novembre, i culminaran la setmana següent, el diumenge dia 23. D’aquesta manera, el divendres 14 de novembre s’han programat dues conferències que tindran lloc a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. La primera començarà a 2/4 de 7 de la tarda, tractarà sobre Els primers anys de Ramon Margalef com a científic, i anirà a càrrec del doctor Josep Maria Camarasa. Tot seguit, en aquest mateix indret, el doctor Enric Ballesteros parlarà sobre L’aplicació de la fitosociologia als poblaments algats.


El cicle de xerrades es tancarà l’endemà dissabte 15 de novembre, amb la conferència que pronunciarà el doctor Joan Vallès. En aquesta ocasió, la es tractarà sobre la trajectòria de Pius Font i Quer (1888-1964), presentat com El seny ordenador de la botànica catalana. La conferència s’allotjarà de nou a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, i començarà al punt de les 12 del migdia.


La 14a Setmana de la Ciència organitzada per la Fundació Privada Carl Faust es tancarà el diumenge 23 de novembre amb una Jornada de Portes Obertes i Visites Guiades gratuïtes que es faran al Jardí Botànic Marimurtra. Hi haurà tres sessions programades a les 10, les 12 i les 15’30 h, i per participar-hi cal fer inscripció prèvia trucant al 972 330 826. Més informació: www.marimurtra.cat

Data de realització: 11/11/2014 | Data de la darrera actualització: 11/11/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300