Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona acollida al Teatre de Blanes de l’obra “Mai més per sempre”, del grup El Mirall


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/18/2014 11:15:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona acollida al Teatre de Blanes de l’obra “Mai més per sempre”, del grup El Mirall

Es tracta de l’“òpera prima” de l’actor i escriptor teatral blanenc Joan Maynou, que l’ha escrit i la dirigeix després que l’any passat ja va co-dirigir amb Pep Alum “Amore Eterno”

El Teatre de Blanes ha allotjat aquest cap de setmana la darrera producció del grup blanenc El Mirall. Es tractava de l’obra Mai més per sempre, l’òpera prima de l’actor i escriptor blanenc Joan Maynou, autor i director de la peça després que a principis d’any el col·lectiu teatral ja va oferir la comèdia negra Parole, Parole, de Pep Alum.


"Mai més per sempre" - Fotografies: Joaquim Llorens
L’estrena, segons Maynou, ha anat prou bé. La major afluència de públic es va registrar a la representació de dissabte a la nit, mentre que la de diumenge a la tarda va ser una mica més fluixa. Mai més per sempre es presenta com una tragicomèdia amb alguns tocs de gènere fantàstic, ja que planteja diferents situacions en un mateix espai viscut en diferents èpoques. El repartiment està format, per Xavi Pascual, Viviana Navarro, Esther Bordallo, Anna Creixell, Albert Maynou, Jordi Pratsevalls, Lali Barti i Georgina Alexandra de Korte.


Durant els 75 minuts que dura l’obra, l’acció va saltant d’un temps a l’altre contínuament, en una història que també és reivindicativa, un crit d’alerta que vol fer arribar al públic diversos missatges. L’autor i director fa un any i mig que porta preparant l’obra que, com dèiem, representa la seva òpera prima perquè es tracta de la primera peça que ha escrit i dirigit íntegrament.

L’any passat va co-dirigir amb Pep Alum la comèdia agredolça “Amore Eterno” i és, per tant, la segona obra en què dirigeix el col·lectiu teatral, amb qui porta vinculat des de fa set anys. Aquest seu paper com a director a El Mirall no significa que passi a substituir a partir d’ara el seu fundador i ànima mater, una pregunta que aquests dies se li ha fet molt sovint. Segons Maynou, Pep Alum encara té moltes coses per dir, sobretot ara que El Mirall tindrà properament l’ocasió de celebrar el 30è aniversari de la seva fundació.


Després que hem pogut veure l’obra al Teatre de Blanes en dues funcions, Mai més per sempre vol seguir un camí que la dugui no tan sols als escenaris gironins, sinó també a terres barcelonines. I és que cal ampliar horitzons quan el panorama està tan arraulit.

Data de realització: 11/18/2014 | Data de la darrera actualització: 11/18/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300