Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la II Festa de la Joguina del Country Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2014 10:38:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Country BlanesÈxit de la II Festa de la Joguina del Country Blanes

Diverses entitats han col·laborat en la festa solidària que es va fer dissabte passat per recollir joguines per contribuir a la campanya de Creu Roja

Per segon any consecutiu, l’Associació Country Blanes va organitzar dissabte passat la Festa de la Joguina, comptant amb el suport de diverses entitats del municipi. Tal i com ja anunciava el nom de l’esdeveniment, l’objectiu era recollir joguines per contribuir a la campanya que, com cada any per aquestes dates, organitza Creu Roja de l’Assemblea Blanes-Lloret-Tossa perquè cap nen no es quedi sense el seu regal la màgica Nit de Reis.


II Festa de la Joguina
L’activitat es va fer dissabte passat al matí, a la Plaça dels Dies Feiners. La jornada es va encetar amb una xocolatada organitzada per Acció Cultural Es Viver i el Casal La Cooperativa. Aquesta darrera entitat també va contribuir amb el nou grup d’havaneres i cançons populars catalanes que justament va fer la seva presentació en públic en motiu de la II Festa de la Joguina, oferint un breu repertori de sis temes.

Abans de la seva actuació, la jornada es va encetar amb un conte a càrrec de la rondallaire blanenca Mercè Domènec, seguida per les intervencions del grup de rapsodes de la Casa d’Ardales de Blanes. A banda de les actuacions, la mainada també va tenir l’oportunitat de passar una estona entretinguda amb els voluntaris i voluntàries de Creu Roja, que van organitzar tallers de dibuix, així com el sempre animat i concorregut taller de maquillatge. També va contribuir amb el seu granet de sorra la Colla Gegantera de Blanes, que va participar amb els seus gegantons animant la festa.


Les actuacions matinals es van tancar amb un complert repertori de balls country a càrrec dels membres de l’Associació Country Blanes, que tenien preparades fins a 41 temes musicals. La presidenta de l’entitat, Neus Vallory, va agrair el suport mostrat per les entitats del municipi que van col·laborar en la recollida de joguines, de les quals se’n va recollir un bon grapat. En aquest sentit, va ser especialment sentida la contribució feta per una botiga de joguines que tot just fa uns dies s’ha posat en marxa a Blanes, que va lliurar quatre caixes farcides d’obsequis.


Festes com la que es va fer dissabte passat a Blanes s’estan impulsant a diversos indrets de Catalunya, a través de la campanya que organitza el Country Català. Promoguda per l’entitat Country sense fronteres, compta amb el suport de 75 grups d’arreu del país, que durant aquests dies estan fent ballades country o bé activitats similars per recollir joguines.


Per últim, val a dir que Creu Roja Joventut de Blanes ha organitzat de cara al proper dissabte 6 de desembre una activitat similar amb el mateix objectiu. Es tracta de la Festa de l’Infant que tindrà lloc durant tot el dia, de nou a la Plaça dels Dies Feiners, amb diversos ingredients: tallers, xocolatada, conta-contes, actuacions, etc.

Data de realització: 11/26/2014 | Data de la darrera actualització: 11/26/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300