Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bàsquet solidari amb el Gran Recapte d’Aliments


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/02/2014 07:04:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubBasketBlanesBàsquet solidari amb el Gran Recapte d’Aliments

En motiu de l’acte de presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes, l’entitat va lliurar a representants de Càritas 280 kg d’aliments que van recollir per contribuir en la campanya

Com és tradicional, coincidint amb el mes de desembre el Club Bàsquet Blanes ha celebrat l’acte de presentació de la gran família que forma part de l’entitat, un esdeveniment que es viu com una festa tant per part dels seus protagonistes –els nois i noies dels diferents equips- com per amics i acompanyants que no es perden l’ocasió de saludar-los i aplaudir-los des de les grades. L’any passat l’esdeveniment va anar acompanyat d’una fita molt esperada: la descoberta de l’escultura Trajectòria, obra de l’artista Jordi Coll, creada en motiu dels 50 anys de l’entitat.

Enguany, l’acte també va transcórrer en part al costat d’aquesta escultura. Això és perquè, en la línia de participar en actes solidaris i socials del municipi, el Club Bàsquet Blanes va organitzar una recollida d’aliments per Càritas durant tota la tarda del diumenge. La solidaritat de les famílies del bàsquet blanenc va fer possible que es recollissin més de 280 kg d’aliments que es van lliurar per contribuir a la campanya del Gran Recapte que es va fer el passat cap de setmana.


Fotografies: Club Bàsquet Blanes
Des de Càritas es va aplaudir la iniciativa que va dur a terme l’entitat esportiva, i es va agrair la contribució lliurada. Per deixar-ne constància, representants de Càritas i del Club de Bàsquet Blanes, encapçalat pel seu president Josep Pérez, acompanyats tots ells per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, van posar per una fotografia de grup. La instantània de record es va fer just davant de l’escultura, al costat de la qual s’amuntegaven els aliments recaptats.


Tant el president del CBB com l’alcalde també van presidir l’acte central de l’esdeveniment que va tenir lloc diumenge a la tarda a la Ciutat Esportiva Blanes. Es tractava, com dèiem, de la presentació dels equips que durant aquest curs 2014-2015 defensaran els colors del Club Bàsquet Blanes. Actualment es tracta de l’entitat blanenca que compta amb més esportistes arreu del municipi, més de 300, repartits entre 28 equips, dels quals 19 són federats i els 9 restants d’escola. En aquest cas la presentació també va culminar amb una fotografia de grup, lògicament, molt més nombrosa.



Data de realització: 12/02/2014 | Data de la darrera actualització: 12/02/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300