Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Unes 5.000 persones ompliran la Ciutat Esportiva Blanes aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2014 10:08:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campionat Futbol Base ComarcalUnes 5.000 persones ompliran la Ciutat Esportiva Blanes aquest cap de setmana

S’hi faran els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, organitzats per la Federació Catalana de Futbol, amb 12 seleccions de Catalunya i Andorra

La Ciutat Esportiva Blanes serà aquest proper cap de setmana llarg de festa la capital catalana del futbol sala a través de l’esdeveniment que tindrà lloc els dies 7 i 8 de desembre. Es tracta de la quarta edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com altres estaments i entitats.


Fotografies: Federació Catalana de Futbol
Segons la federació, es calcula que la competició esportiva aplegarà a Blanes una afluència d’uns 5.000 espectadors, donada la seva transcendència. Això és perquè han esdevingut els campionats de referència, havent consolidat a més a més la seu blanenca com l’equipament més adequat per allotjar-la. Un any més, les categories que participaran són les següents: benjamí, aleví, infantil i cadet, tant en categoria masculina com femenina.

En total, hi haurà 12 seleccions participants; 11 provenen d’arreu de Catalunya, i la dotzena és d’Andorra. Tot plegat suposa un total de 648 jugadors i jugadores, a banda dels 162 membres del cos tècnic. Al llarg dels dos dies en què tindrà lloc la competició, les pistes de la Ciutat Esportiva Blanes allotjaran 85 partits.


Per repartir els partits hi ha un total de 6 grups: 4 de categories masculines i 2 altres femenines. En masculins, al Grup 1 hi ha el Baix Llobregat, Andorra i el Vallès Occidental; al Grup 2 el Barcelonès Centre, Tarragona-Terres de l’Ebre i el Maresme; al Grup 3 el Barcelonès Nord, Girona i Catalunya Central; i al Grup 4 el Barcelonès Sud, Lleida i el Vallès Oriental. En la categoria femenina al Grup 1 hi ha el Baix Llobregat/Catalunya Central, Tarragona-Terres de l’Ebre i Girona/Maresme/Vallès Oriental; i al Grup 2 el Barcelonès/Vallès Occidental, Lleida i Andorra.


Diumenge es farà la fase de grups tant al matí com a la tarda, mentre que la fase final tindrà lloc el dilluns 8 de desembre al matí. Una vegada s’hagin jugat totes les finals, la competició es tancarà amb l’acte de lliurament de trofeus als quatre millors classificats de cadascuna de les cinc categories participants. L’acte de cloenda culminarà dos dies d’intensa activitat en el què, en definitiva, és una gran festa de futbol sala català per la gran representació que hi ha d’aquests esportistes.Data de realització: 12/04/2014 | Data de la darrera actualització: 12/04/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300