Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

3a Festa Dia de l’Infant de Creu Roja per recollir joguines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2014 10:45:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

3a Festa Dia de l’Infant de Creu Roja per recollir joguines

Va comptar amb la col·laboració de diverses empreses i entitats per fer possible que, una vegada més, la Campanya de Reis sigui un èxit

Creu Roja Joventut va celebrar dissabte passat la tercera edició de la Festa del Dia de l’Infant, un esdeveniment organitzat amb l’objectiu que aquests Nadals, la Campanya de Reis, torni a ser un èxit. Per això, la festa va comptar al llarg de tot el dia amb diversos al·licients i ingredients perquè, d’aquesta manera, tothom qui volgués contribuir a la campanya portant una joguina o fent aportacions econòmiques per comprar-ne de noves, tingués més d’una raó per acostar-s’hi.


3a Festa Dia de l'Infant de Creu Roja
L’entitat social, que s’encarrega en aquesta demarcació de repartir les joguines a Blanes, Lloret i Tossa, ho haurà de fer per a uns 380 nens i nenes. Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes s’encarreguen de fer el llistat de les famílies que necessiten l’ajut de Creu Roja per aconseguir que els infants no es quedin sense el seu regal el dia de Reis. El lema de la campanya de joguines 2014-2015 és No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets.

Al·licients i activitats durant tot el dia

La festa del Dia de l’Infant va comptar durant tot el dia amb l’al·licient de poder muntar als inflables d’OK Titans, participar als tallers de manualitats de Creu Roja, on també n’hi havia un de maquillatge, o bé gaudir d’una xocolatada. A l’hora, també es van oferir diverses actuacions, com ara el Conta-Contes a càrrec de Mercè Domènec, màgia amb el mag John Herrera, música amb el fantàstic duet de cantants anomenat Fleyks, o bé balls amb l’Associació Country Blanes.


Precisament aquesta darrera entitat ja va organitzar una festa el passat mes de novembre per recollir joguines per Creu Roja.També ho fa per novè any consecutiu la Penya Blanc-i-Blava, que recull joguines al seu local social, o bé l’Associació de Treballadors de l’Hospital Comarcal, que les rep al vestíbul del centre sanitari.


D’altra banda, el proper 19 de desembre el Casal de Joves Morralla ha organitzat un concert benèfic amb Tapeo Sound System i el grup Senyors de l’Enrenou, una festa que inclourà un concurs de salts a corda. I és que, sortosament, són moltes les empreses i entitats que col·laboren en la campanya de Creu Roja. La crisi econòmica ha fet que el llistat de famílies que demanen joguines s’incrementi any rere any però, també han augmentat les donacions i col·laboracions.

Recollida de joguines fins al 27 de desembre

Els particulars poden anar a portar joguines a la seu de Creu Roja fins al 27 de desembre tots els matins laborables de 9 a 1 del migdia, i a les tardes, de dilluns a dimecres, des de les 4 fins a les 7 del vespre. Igualment, com és tradicional, hi haurà una parada a l’aire lliure durant el cap de setmana del 20 i 21 de desembre, en motiu de la Fira de Sant Tomàs.


Es demana que les joguines siguin preferentment noves o, en tot cas, si són de segona mà que estiguin en bon estat. Enguany la campanya culminarà a Blanes el 2 de gener, quan les famílies recolliran els lots per a la canalla on, una de les premisses és que hi hagi almenys una o dues joguines educatives, com ara un llibre o un trenca-closques, així com que no siguin ni sexistes ni bèl·liques.

Data de realització: 12/11/2014 | Data de la darrera actualització: 12/11/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300