Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Espectacular enlairada de globus per la Marató TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/15/2014 12:39:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Espectacular enlairada de globus per la Marató TV3

El Col·legi Cor de Maria va organitzar aquesta activitat i es van llençar un miler de globus vermells amb forma de cor des de la platja, sota el lema “Fem volar el cor”

Enguany, d’entre les moltes activitats que s’han fet a Blanes en motiu de la Marató de tV3, una de les que ha estat especialment espectacular és la iniciativa que varen dur a terme ahir diumenge el professorat, pares i mares i alumnes del Col·legi Cor de Maria. A les 12 del migdia, des de la platja del costat del passeig, arran de mar, van fer una multitudinària enlairada de globus de color vermell amb forma de cor, en al·lusió a la malaltia a la que es dedica enguany la Marató de TV3.


Fotografies: Olga Garsaball
L’activitat va aplegar centenars de persones al cèntric passeig i després a la platja. Tots ells van ser els que van encarregar-se d’enlairar uns 1.000 globus que es van inflar per a la ocasió. Abans de fer-ho, es va procedir a la lectura d’un manifest elaborat per a la ocasió. El lema escollit per titular l’activitat d’aquest centre educatiu va ser Fem volar el cor per la Marató de TV3.Per poder participar, calia comprar un tiquet al preu de 3€ els dies abans, o bé el mateix dia al Passeig de Mar. A través d’aquesta iniciativa, a la qual es van afegir altres activitats aquest passat diumenge, el centre escolar ha aconseguit recollir un total de 1.411 €.

Data de realització: 12/15/2014 | Data de la darrera actualització: 12/16/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300