Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Manaies de Blanes s’estrenen a la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/15/2014 12:05:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

manaies de BlanesEls Manaies de Blanes s’estrenen a la Marató de TV3

Dissabte van fer una cercavila amb figures i coreografies militars i també van organitzar una recapta solidària, havent recollit en total 392’17 €

L’Associació Manaies de Blanes s’ha sumat enguany per primera vegada amb sengles propostes que es van fer la tarda del dissabte, aconseguint reunir una recaptació de 392’17 €. A aquesta quantitat caldrà afegir encara el què se seguirà recollint durant els propers dies a les guardioles que hi ha dipositades en diversos comerços que col·laboren amb la iniciativa.


Fotografies: Javier Calvete
L’esdeveniment d’aquest passat dissabte va començar a partir de les sis i es va allargar fins quarts de nou del vespre. Un total de 25 legionaris de l’entitat van protagonitzar una cercavila que va sortir des de la Casa de la Cultura i va fer un recorregut entre els barris del Control-Horta de la Perla, El Centre i Mas Enlaire.


Durant el trajecte, els Manaies van fer tres parades per oferir el seu espectacle amb figures i coreografies militars que s’ofereixen a la Setmana Santa. Els tres llocs on es va poder gaudir d’aquestes concentracions van ser la Plaça Solidaritat, la Plaça Onze de Setembre i el Carrer Sebastià Llorens, davant de l’ambultatori.


Fotografies: Ajuntament de Blanes
Paral·lelament, l’entitat també va organitzar una recapta solidària al llarg de tota la jornada del dissabte. Tothom qui va voler va poder contribuir a recrear el dibuix que identifica el logotip d’aquesta entitat: un casc de soldat romà. El dibuix estava imprès en sengles murals de 4 m2 dipositats a la Plaça Solidaritat i a la Plaça d’Espanya.


Es tractava que s’anessin dipositant monedes que, depenent del seu color i material, es van anar situant sobre les parts del casc més adequades per aconseguir una fidel recreació del casc. Els dos indrets on hi havia els murals van estar custodiats per dos legionaris durant tot el dia.

Data de realització: 12/15/2014 | Data de la darrera actualització: 12/15/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300