Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Crònica Ple Municipal 18 desembre 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2014 02:59:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellCrònica Ple Municipal 18 desembre 2014

Es van tractar dues noves ordenances: una per impulsar l’activitat econòmica i fomentar activitats d’interès públic i l’altra per regular la ubicació de clubs socials de cànnabis

A banda del debat dels pressupostos per al 2015, l’ordre del dia de la sessió plenària d’aquest mes de desembre va tractar dues noves ordenances. D’una banda, va aprovar amb caràcter provisional una nova ordenança municipal per a l’impuls de l’activitat econòmica i de foment d’activitats d’interès públic, que es va aprovar amb la unanimitat de tots els grups. També va prosperar amb el recolzament de tots els regidors i regidores l’avantprojecte de l’ordenança que regularà la ubicació dels clubs socials de cànnabis, així com les condicions d’exercici de la seva activitat a Blanes.


Seguint l’ordre del dia, també es va aprovar dissoldre el Consorci per a la gestió de la TV Digital Local Pública de la demarcació de la Selva Marítima-Canal Blanes. En aquest cas va ser amb els vots a favor del PSC, CiU, PP i la regidora no adscrita, mentre que els regidors d’EUiA-ICV es van abstenir. El següent punt, que havia d’aprovar encarregar al Consell Municipal de la Selva una tasca de tramitació i cobrament relacionada amb el manteniment de franges de protecció contra incendis forestals, es va retirar de l’ordre del dia.


A la part de control es van tractar quatre mocions. La primera, presentada per EUiA-ICV, va aprovar per unanimitat fomentar l’ocupació en el sector de la construcció sostenible en els àmbits d’accessibilitat i estalvi energètic. La següent proposta del mateix grup es va retirar perquè, segons va explicar el Secretari de l’Ajuntament, la llei impedia el seu compliment. Es tractava de demanar a la Generalitat la inclusió de Blanes en el nou Consorci de Salut del Maresme i la Selva.

Les dues darreres propostes d’acord es van aprovar amb la unanimitat de tots els grups. Una d’elles, presentada també per EUiA-ICV, és per defensar el dret de vot reservat pels ciutadans i ciutadanes invidents a les eleccions municipal. L’altra la van presentar tots els grups municipals del PSC, CiU, EUiA-ICV, PP i la regidora no adscrita per demanar a la Generalitat l’execució del carril bus Blanes-Lloret.


Després que es va fer el torn de precs i preguntes dels grups polítics, així com les que formulen des del públic assistent a la sala, el ple es va tancar com sol ser habitual quan es tracta de la sessió del mes de desembre. Cada grup polític, així com la regidora no adscrita, van disposar d’uns minuts per desitjar a tots els blanencs i blanenques unes bones festes de Nadal i una bona entrada al nou any.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/19/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300