Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nova crida de Creu Roja: falten el 40% de les joguines de Reis per a infants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2014 03:54:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nova crida de Creu Roja: falten el 40% de les joguines de Reis per a infants

Aquests darrers dies els han lliurat joguines la Penya Blanc-i-Blava, un grup de moters i altres col·lectius i particulars, però encara en manquen

Com sempre que s’acosta la màgica data del 5 de gener, aquest passat diumenge es va viure a la Penya-Blanc-i-Blava una jornada molt especial, la que dediquen els socis i simpatitzants de l’entitat per ajudar als Reis Mags en la recollida de joguines i altres regals. Enguany aquestes joguines aniran més bé que mai, sobretot després que l’Assemblea de Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa està tenint més problemes que altres anys per poder complir la Campanya de Reis.


Seu Penya Blanc-i-Blava de Blanes, diumenge al matí
A data del 22 de desembre, falten encara un 40% de les joguines que han de reunir per aconseguir arribar a tots els nens i nenes que han fet la carta als Reis a través d’ells. I és que enguany, la llista que els ha fet arribar Serveis Socials a Blanes ja volta els 300 nens i nenes; a Lloret n’hi ha 80 i a Tossa uns 40.

La presidenta de Creu Roja, Lluïsa Bertolín, agraeix el suport rebut fins ara i recorda quina és la situació: “Sabem que és un sacrifici que fa tothom per ajudar-nos, i per això agraïm de tot cor tot el què se’ns fa arribar. Ara bé, hem d’acabar de cobrir encara un 40% de les joguines a Blanes. No podem decebre les il·lusions d’aquests nens i nenes, que pensin que ells també es mereixen rebre una joguina, un regal”.


Fotografies: Quim Llorens
Tal i com explicava la presidenta de Creu Roja, sortosament cada any compten amb el suport de diverses entitats, empreses i particulars que també recullen joguines. Ahir al matí un grup de moters de Blanes també va fer-ne arribar un bon grapat, el mateix dia que la Penya Blanc-i-Blava els va entregar les seves.

L’entitat esportiva fa nou anys que compleix aquesta solidària tradició. Segons el seu president, Ramon Lluís, la idea va sorgir de manera molt espontània: “Estàvem en una reunió de la junta i qui llavors era el nostre president, l’Antoni Mañach, ho va proposar. Ens va semblar molt bona idea i ja aquella primera vegada va ser un èxit. Per nosaltres és un orgull ajudar Creu Roja i a tots aquests nens i nenes”


Els membres de l’entitat van aprofitar per celebrar junts el Nadal a l’hora que es lliuraven les joguines a Creu Roja. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, que va agrair la generositat de la Penya Blanc-i-Blava d’una banda, i de Creu Roja de l’altra, en la seva respectiva tasca solidària.

Data de realització: 12/22/2014 | Data de la darrera actualització: 12/22/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300