Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un 4rt Premi de la Loteria de Nadal, venut a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2014 03:50:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOTERIAUn 4rt Premi de la Loteria de Nadal, venut a Blanes

El va vendre l’Administració de Loteria Nº3 de Blanes, al barri de Mas Enlaire, i va ser fet per màquina

Aquest 2014 la tan desitjada Loteria de Nadal ha passat per Blanes. Molt de resquilló i pel pèls, però almenys podem dir que hi ha algú a qui enguany li ha tocat un premi en el més popular dels sortejos. Més concretament, s’ha venut un dels dècims del 4rt Premi, que correspon al número 07617, i es va vendre a l’Administració número 3 de Blanes, situada al Carrer Sebastià Llorens, al barri de Mas Enlaire.


Administració de Loteria Núm. 3, avui al matí
L’afortunat guanyador o guanyadora del premi es va adreçar aquí i va demanar fer-ho per màquina, la qual cosa vol dir que bé va demanar específicament aquest número, o va deixar que la sort el triés aleatòriament. Sigui com sigui, rebrà un premi de 20.000 euros, una quantitat prou important, com s’escau a aquesta desitjada loteria.


El quart premi del sorteig ha quedat molt repartit i, a banda de Blanes, també s’ha venut en d’altres localitats com Manresa, Lleida o Sant Andreu de la Barca. Qui també estava avui al matí molt content, en saber-se que havia venut un dècim premiat, és el responsable de l’Administració de Loteria número 3, Josep Lluís Huélamo, que fa 14 anys que funciona.


Josep Lluís Huélamo, responsable de l'administració de loteria
Huélamo ha recordat que, si bé durant tot aquest temps ha tingut la ocasió de vendre altres números de la loteria premiats, així com d’altres sortejos que també es poden fer aquí, mai de la vida havia passat amb la Loteria de Nadal, la més mítica de totes. Al llarg del matí, en saber-se la notícia, nombrosos clients s’han acostat a l’administració i han compartit l’alegria que la sort hagi passat de tant a prop.

Data de realització: 12/22/2014 | Data de la darrera actualització: 12/22/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300