Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte d’Homenatge a 10 treballadors de l’Ajuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2014 03:27:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte d’Homenatge a 10 treballadors de l’Ajuntament

S’ha fet un reconeixement a vuit persones que han complert els 25 anys de servei en el consistori blanenc i a d’altres dues que s’han jubilat aquest any

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes ha acollit avui al migdia un acte de reconeixement a diversos membres de la plantilla municipal. D’una banda, s’ha homenatjat als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquest 2014, i de l’altra als qui ja han complert els 25 anys de servei en el consistori blanenc.


L’acte senzill però emotiu, sobretot per als seus protagonistes, l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament, que també han fet lliuraments de les diferents distincions. També han participat companys i companyes de feina dels homenatjats, que s’han sumat amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació.

El reconeixement que han rebut ha anat seguit per unes breus paraules que han pronunciat els i les protagonistes. Mentrestant al seu darrera, a la pantalla de la Sala de Plens, s’anaven projectant diverses fotografies de l’homenatjat, instantànies que també ajudaven a recordar al llarg dels darrers anys el seu pas al costat dels respectius companys en diferents departaments del consistori blanenc. Com és habitual, l’Arxiu Municipal s’ha encarregat de recopilar les fotografies pel muntatge.


Del total de 10 persones que avui han estat les protagonistes, 8 d’elles han complert els 25 anys de servei a l’Ajuntament de Blanes. Es tracta d’Ángel Navarro, Dolors Rosell, Rafael Ruiz, Lluís Guixeras, Manuel Mora, Avelino Milian, Mercè Prades i Ramon Garcia. Tres d’ells treballen a la Policia Local, mentre que la resta ho fan als departaments d’Esports, Medi Ambient, Recursos Tecnològics, Urbanisme i Brigades.


Per la seva banda, les dues treballadores que s’han jubilat aquest any són Montse López, que va entrar a la plantilla de l’Ajuntament el 15 de setembre de 1982, i Maria Linares, que va començar el 23 d’octubre de 1970. Montse López va treballar durant la seva darrera etapa al consistori en el departament de Cultura i Festes, mentre que Maria Linares ho va fer a Hisenda.


El personal que ha complert els vint-i-cinc anys de servei a l’Ajuntament ha rebut com a obsequi un pin que reprodueix la silueta de Sant Joan i el convent, mentre que les dues treballadores que s’han jubilat reben una reproducció de la façana principal de l’edifici consistorial. Donat que alguns dels homenatjats no han assistit a l’acte de reconeixement, properament està previst fer-los arribar els obsequis.
Data de realització: 12/23/2014 | Data de la darrera actualització: 12/23/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300