Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Multitudinari Concert de Nadal al Passeig amb la Banda del Col·legi Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2014 08:40:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Banda i Cobla Concert NadalMultitudinari Concert de Nadal al Passeig amb la Banda del Col·legi Santa Maria

La tradicional celebració nadalenca va congregar diumenge passat una gran quantitat de públic, que va poder gaudir de la música davant del mar

A Blanes quan es parla d’actes tradicionals que se celebren en motiu de les festes de Nadal se’n poden comptar un bon grapat. Un dels que no falta des de fa una pila d’anys és el concert de la Banda del Col·legi Santa Maria, que al llarg del temps ha anat canviant d’escenari. Després que durant molts anys s’havia allotjat al Passeig de Dintre, darrerament s’havia emplaçat a la Plaça dels Dies Feiners. Aquests nadals, la nova ubicació no podia ser millor: el Passeig de Mar, podent gaudir, a més a més, d’un dia immillorable d’hivern, allò que en diuen, en un “marc incomparable”.


Concert de Nadal Banda Col·legi Santa Maria - Fotografies: Quim Llorens
Per això, el nombrós públic que es va congregar en aquest indret per assistir al concert, va poder gaudir el doble que altres anys: de la bona música i de la privilegiada situació d’estar a tocar del mar. Potser per aquest motiu el concert de Nadal d’aquest any va atraure una gran quantitat de públic, més de 500 persones i va ser més popular que mai.


Al llarg de l’any aquests músics ja formen part de la banda sonora de Blanes participant en diversos esdeveniments. Entre ells, el més significat és el concert de Santa Cecília que s’organitza a finals de novembre. Per a la gran família de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, és el dia més destacat, tal i com explica el director de la formació musical, Jordi Sacristán: “Per nosaltres el concert més especial, el què esperem i preparem amb més il·lusió és el de Santa Cecília, tot i que aquest, el de Nadal, és el més popular”. Precisament el què se sol fer cada any de cara a aquest concert del desembre és aprofitar el repertori assajat amb més intensitat pel Concert de Santa Cecília i afegir-hi d’altres ingredients.

D’aquesta manera, la vetllada musical va comptar amb un repertori que, com és habitual, va fer un viatge per diversos gèneres. Hi va haver zarzuela, la banda sonora del conegut musical “El Fantasma de la Ópera” i, per acabar, un repertori de nadales i una sardana. El llarg i càlid aplaudiment que va tancar el concert no va deixar cap dubte que el públic va gaudir d’una jornada certament inoblidable.

Data de realització: 12/23/2014 | Data de la darrera actualització: 12/23/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300