Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes atén l’incendi d’un vehicle que ha quedat calcinat al polígon industrial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2014 03:13:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes atén l’incendi d’un vehicle que ha quedat calcinat al polígon industrial

Han intervingut 2 patrulles de la Policia Local, 1 dels Mossos d’Esquadra, 2 unitats de Bombers i 1 ambulància del SEM, tot i que no ha estat necessari traslladar cap persona a l’hospital

Una patrulla de la Policia Local de Blanes ha intervingut en primera instància avui al migdia en l’incendi que ha afectat un vehicle que, a resultes del sinistre, ha resultat totalment calcinat. Els fets han tingut lloc avui dimecres, a quarts d’una del migdia.

El conductor d’un vehicle d’alta gama que circulava pel polígon industrial, a l’Avinguda de l’Estació en direcció sud, se n’ha adonat de cop, en plena marxa, se li havia incendiat el motor. Immediatament s’ha aturat al marge del vial i els ocupants dels vehicles que anaven darrera d’ell s’han atansat per ajudar-lo, avisant la Policia Local i activant-se el protocol d’emergències.


Al cap de dos minuts ha arribat al lloc dels fets un cotxe de la Policia Local de Blanes, que precisament estava patrullant molt a prop. Els agents de la patrulla han aconseguit apagar en primera instància l’incendi, abocant-hi tot l’extintor que duien al vehicle policial. Amb tot, al no ser-los possible obrir el capó del vehicle sinistrat per extingir-lo totalment, les flames han tornat a revifar i s'han estès a la resta del cotxe.

Paral·lelament, també han acudit a l’emergència dos camions del cos de Bombers, una ambulància del SEM de suport vital bàsic i dues patrulles més: una de la Policia Local i l’altra dels Mossos d’Esquadra. Els bombers s’han encarregat d’apagar el foc finalment, tot i que la maniobra els ha costat força estona, prop de tres quarts d’hora, ja que les flames no acabaven d’extingir-se. El cotxe ha quedat totalment calcinat, sinistre total. Fins el moment, es desconeix la causa que ha motivat l’incendi, si bé la hipòtesi és que s’hagi tractat d’una avaria elèctrica.


En el moment de produïr-se el sinistre, el cotxe estava ocupat pel conductor, que anava acompanyat per la seva dona. Cap d’ells dos han resultat ferits, si bé els sanitaris de l’ambulància han hagut d’atendre el conductor d’un atac d’ansietat per l’ensurt que ha patit. En l’emergència també ha intervingut una altra patrulla de la Policia Local, així com dels Mossos d’Esquadra.
Data de realització: 12/24/2014 | Data de la darrera actualització: 12/24/2014

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300