Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cantada de Nadales del Cor Infantil Sa Carbonera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2014 01:56:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NADAL 2014-2015Cantada de Nadales del Cor Infantil Sa Carbonera

Per segon any consecutiu, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire va organitzar dissabte passat un concert en motiu d’aquestes festes

Si hi ha una sintonia que aquests dies de festa podem sentir constantment a la ràdio, televisió, anuncis i altres mitjans, aquesta és la de les nadales de tot tipus, que ens acompanyaran almenys fins al dia de Reis. Al carrer també formen part de la banda sonora habitual, però en canvi el què ja no ho és tant és sentir-les allò que es diu en viu i en directe.


Per això, poder assistir a concerts com el què es va fer dissabte passat al tram nord de la Rambla Joaquim Ruyra va ser agraït pel públic que s’hi va congregar i pels vianants que s’hi van afegir de manera espontània. Ens estem referint a la cantada de nadales que va organitzar per segon any consecutiu l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, que va tenir lloc durant el passat cap de setmana, més concretament la tarda del dissabte.


Els protagonistes van tornar a ser de nou –igual que l’any passat- els nens i nenes del Cor Infantil Sa Carbonera, que van oferir una vetllada de poc més de mitja hora farcida d’aquestes cançons que, sense adonar-nos, taral·legem i seguim per festejar el Nadal. El repertori que van oferir els petits cantors va incloure clàssics com ara El dimoni escuat, El petit vailet, Els tres reis, Jingle Bells, M’agrada el Nadal i, la més celebrada i aplaudida de totes: Santa Claus is Comming To Town. Precisament per aquest motiu la cantada es va tancar oferint un bis d’aquesta cançó que en el seu moment va popularitzar Mariah Carey.


El Cor Infantil Sa Carbonera també ha continuat actuant durant aquests dies a Blanes en diversos esdeveniments que l’han dut a la Biblioteca Comarcal o bé al centre de la vila. Per la seva banda, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire té previst celebrar el proper dos de gener una cercavila del patge reial a cavall per diversos carrers del barri.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/24/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300