Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CV Blanes es solidaritza en la lluita contra l’Atròfia Medul·lar Espinal (AME)


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2015 08:26:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CV Blanes es solidaritza en la lluita contra l’Atròfia Medul·lar Espinal (AME)

El Trofeu de Primavera, que organitza el Club Vela Blanes el 7 i 8 de març, serà una regata benèfica per recaptar fons per l’AME, així com un recordatori en memòria d’Aran Molina Gómez

L’Atròfia Medul·lar Espinal (AME) és una malaltia de caràcter genètic que es caracteritza per la pèrdua progressiva de la força muscular, a causa de l’afectació de les neurones, motores de la medul·la espinal. Això provoca que l’impuls nerviós no es transmeti correctament als muscles que, amb el pas del temps, es van atrofiant.

El Club Vela Blanes s’ha solidaritzat amb aquesta malaltia que afecta especialment els nens i nenes i, per aquest motiu, destinarà el Trofeu Primavera que organitza l’entitat a una regata benèfica que serveixi perquè es prengui una major consciència d’aquesta malaltia neurològica. També es vol sensibilitzar la societat i lluitar contra aquesta patologia aportant recursos per a la investigació.

Per aquest motiu, el Club Vela Blanes destinarà tots els ingressos en concepte d’inscripcions de la regata Trofeu Primavera que es disputarà el 7 i 8 de març i els donarà a l’Àrea d’Investigació d’aquesta malaltia del Servei de Neuropediatria de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. L’entitat nàutica blanenca ha decidit fer aquest acte solidari amb els malalts i els investigadors de l’AME perquè esdevingui també en un emotiu record, arran del cas que recentment ha commocionat Blanes i Lloret. Es tracta d’un infant del veí municipi, Aran Molina Gómez, que va morir fa poc a causa d’aquesta malaltia a l'edat de vuit mesos.


La col·laboració dels tècnics, jutges i personal que tindrà cura de la regata serà totalment desinteressada perquè es pugui sumar una major quantitat econòmica per seguir lluitant contra l’AME. D’altra banda, el CV Blanes també crearà una fila 0 perquè tots aquells qui estiguin interessats en col·laborar en la campanya solidària puguin implicar-se i participar igualment aportant el preu de la inscripció, que es destinarà al projecte d’ajuda a l’AME.

El Club Vela Blanes ha escollit el Trofeu Primavera perquè es faci la regata solidària perquè és una de les més concorregudes amb què compta l’entitat, i està oberta a totes les classes de vela actives; des de la classe infantil Optimist fins la vela de Creuers, i puntua pels Europes, 420 i Optimist G3. A banda de la organització del CVB, la regata compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, RANC (Reial Associació Nacional de Creuers), la Federació Catalana de Vela, la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Pastisseria Marina i Construcam.com
Data de realització: 02/03/2015 | Data de la darrera actualització: 02/03/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300