Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Dansa s’explica a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2015 05:10:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Dansa s’explica a Aula Blanes

El dimarts 10 de febrer tindrà lloc la propera xerrada del cicle a càrrec del ballarí i coreògraf Toni Jodar, que il·lustrarà amb el seu propi cos el contingut de la ponència: "L'acció parlada"

Aquest proper dimarts 10 de febrer, dins del cicle de conferències Aula Blanes, s’ha programat una singular i excepcional xerrada que anirà a càrrec del ballarí, coreògraf i performer Toni Jodar. Sota el títol L'acció parlada, l’activitat tindrà lloc a les 20.00 h al vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes, i l'entrada és lliure i gratuïta.


Toni Jodar amb més de 35 anys d’experiència, ha treballat amb artistes ben diversos com Cesc Gelabert, Albert Vidal, Carles Santos, Jerome Savary, Dagoll Dagom, Comediants i La Fura dels Baus, entre d’altres. És codirector i intèrpret del projecte Explica Dansa (www.explicadansa.com) i assistent de coreografia de Gelabert-Azzopardi . També participa en el programa de creació de públics del Mercat de les Flors , Gran Teatre del Liceu, ha estat convidat pel Sadler’s Wells de Londres, i ha explicat la dansa occidental a orient de gira per la Xina els anys 2013 i 2014.

En L'acció parlada ens proposa una manera singular d’explicar la història de la dansa. Il·lustra amb el propi cos el pas del temps de la dansa i utilitza la seva experiència i humor per fer que sigui una perfomance de caràcter pedagògic que es converteix en una lectura en sí creativa i amena. Mostra l’evolució del clàssic al contemporani, tot fent referència als diversos gèneres i formes que utilitza el cos per expressar-se en el moviment. Convida a gaudir millor la Dansa i dóna eines per perdre la por a l’escena contemporània.
Data de realització: 02/03/2015 | Data de la darrera actualització: 02/03/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300