Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Condol de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes per la mort d’un Mosso d’Esquadra a Sabadell


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2015 04:18:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Condol de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes per la mort d’un Mosso d’Esquadra a Sabadell

Aquest migdia s’ha mantingut un minut de silenci en record del caporal dels Mossos d’Esquadra de Sabadell que va morir en acte de servei el passat 31 de gener

Efectius de la Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes han protagonitzat el migdia d’avui dimarts una concentració silenciosa en record d’un company mort en acte de servei. Es tracta del caporal dels Mossos d’Esquadra Jorge Farre Gaston, que va ser atropellat mentre realitzava un control de trànsit a la Zona Hermètica de Sabadell el matí d’aquest passat dissabte 31 de gener.


En senyal de condol, agents i comandaments dels dos cossos d’emergència i seguretat han mantingut un minut de silenci a l’entrada de la Prefectura on hi ha la seu de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes. La concentració silenciosa ha tingut lloc a les dotze del migdia, coincidint amb l’hora en què s’han fet els funerals en memòria de l’agent mort a Sabadell. L’acte també ha tingut lloc davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes.

Aquesta és la tercera vegada en pocs mesos que s’ha convocat una acció similar en aquest mateix indret. El passat tres de gener es va fer una concentració per solidaritzar-se amb els companys dels Mossos d’Esquadra i del Cos nacional de Policia per les morts de dos agents d’aquests dos cossos de seguretat que havien tingut lloc a Boldú (Lleida) i Madrid. D’altra banda, el 29 de novembre també es va mantenir un minut de silenci per la mort d’una agent de la Policia Nacional que va morir en acte de servei mentre intervenia en el cas d’un atracament a una entitat bancària.
Data de realització: 02/03/2015 | Data de la darrera actualització: 02/03/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300