Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La nova programació dels Teatres de Blanes i Lloret inclou una 30ena d’espectacles professionals, locals i infantils


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2015 11:08:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La nova programació dels Teatres de Blanes i Lloret inclou una 30ena d’espectacles professionals, locals i infantils

Es tracta de la quarta cartellera conjunta que s’organitza al Teatre e la Costa Brava Sud d’ençà que els dos ajuntaments van signar el conveni de col·laboració

Una vegada més, el Teatre de la Costa Brava Sud aposta per donar suport a les companyies teatrals amateurs i les entitats de Lloret i Blanes. Els seus espectacles, que compten amb un públic més que fidel, també formen part de la programació de la nova temporada del primer semestre del 2015.

Així, a Blanes destaca la celebració del Dia de Andalucía que es farà per partida doble el dissabte 21 de febrer i el dissabte 28 de març organitzades per la Casa de Andalucía i l’Associació d’Amigos d’Ardales respectivament; la commemoració del 30è aniversari de la Banda Musical Mossèn Joan Batlle el divendres 20 de març amb l’espectacle Una banda de pel·lícula; i finalment l’espectacle, Records per a tu que ofereix el Grup Nabac l’11 d’abril.Celebració Dia d'Andalusia 2014 - Casa de Andalucía
I a Lloret, diverses agrupacions teatrals del municipi portaran a escena els seus espectacles, com per exemple la companyia Sempre anem tard que torna a portar a escena l’obra de Lluís Coquard, Ens ha caigut la sogra el diumenge 29 de març; el Casal Municipal de la Gent Gran estrenarà el diumenge 19 d’abril Temps era temps; o els alumnes del grup de teatre de l’Institut Rocagrossa, que portaran a escena el musical Mamma mia! el diumenge 21 de juny.

Com és habitual, l’escena familiar del Teatre de la Costa Brava Sud torna a prendre un gran relleu amb un total de set funcions. El Grup Rialles de Blanes ha programat espectacles infantils de gran qualitat adreçats als més petits perquè també els gaudeixin la gent gran que els acompanya, mentre que en el Teatre de Lloret s’hi ha previst aquesta temporada dos espectacles aptes per a tots els públics.

Venda d’entrades i abonaments

A partir del proper dimecres 4 de febrer es posaran a la venda les entrades i els abonaments de temporada.

Seguint amb l’objectiu d’acostar el màxim possible el Teatre de la Costa Brava Sud per a tots els públics, es continuen oferint abonaments i descomptes en la venda d’entrades per als espectacles de la programació professional. Així, hi ha un 15% de descompte per als abonaments de 3 espectacles, i d’un 25% de descompte pels abonaments de 5 espectacles.D’igual manera, les persones en situació d’atur poden comprar entrades al preu de 3 €, i els alumnes de Teatre o Dansa dels dos municipis les poden adquirir al preu de 5 €. Les famílies nombroses tenen un 15% de descompte; les persones amb Carnet Jove i els Jubilats un 25% de descompte; els qui disposin del Carnet Biblioteques poden gaudir d’un 15% de descompte i els alumnes del Servei de Català d’un 25% de descompte.

Més informació nova programació febrer-juny 2015 del Teatre de la Costa Brava Sud: http://www.teatredelacostabravasud.cat/
Data de realització: 02/03/2015 | Data de la darrera actualització: 02/04/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300