Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza el IV Concurs de Disfresses a la Feina


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/05/2015 12:32:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARNAVAL 2015Blanes organitza el IV Concurs de Disfresses a la Feina

Poden participar-hi botigues, establiments i comerços, i s’atorguen tres premis que valoren l’originalitat de la disfressa i l’ambientació. El 10 de febrer finalitza el termini per inscriure’s

L’Ajuntament de Blanes, a través dels departaments de Cultura i Festes i Promoció de la Ciutat, ha convocat un any més la que ja serà quarta edició del Concurs de Disfresses a la Feina. El certamen està inclòs dins el cicle festiu del Carnaval de la Costa Brava Sud, que organitzen els ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa, presentat aquesta setmana en roda de premsa.

En la línia de les tres anteriors edicions, el Concurs de Disfresses a la Feina s’organitza amb l’objectiu de fomentar la participació dels establiments comercials de Blanes en aquest esdeveniment festiu. En aquest sentit, poden participar-hi totes les botigues, establiments, locals i comerços de Blanes, que tindran temps fins el proper dimarts 10 de febrer per inscriure’s.

Tres premis de 300 €, 200 € i 100 €

El jurat del concurs visitarà els establiments i comerços inscrits el dissabte 14 de febrer –quan comencen els actes del Carnaval a Blanes- per triar els tres premis que s’atorguen: 300 € per al primer; 200 € per al segon i 100 € per al tercer premi. Quan el jurat visiti els locals i establiments haurà de valorar tres aspectes, atorgant una puntuació que pot sumar, com a màxim, 35 punts.


Primer Premi Concurs Disfresses Feina 2014
Una de les qüestions que puntua més –amb un màxim de 15 punts- és l’ambientació general que s’hagi fet al local o establiment, ja que s’ha de valorar si és l’adequada a la disfressa escollida. Els altres dos aspectes que s’han de jutjar són d’una banda la originalitat del tema que s’ha triat, i de l’altre la originalitat en el disseny de la disfressa: es valoren els materials i teixits emprats, la confecció, etc. Cadascuna d’aquestes dues darreres qüestions poden tenir un màxim de 10 punts.

La decisió del jurat es farà pública el dimecres 18 de febrer, coincidint amb la proclamació del veredicte i entrega de premis del Concurs de Carrosses i Comparses de la Rua de Carnaval de Blanes que també es farà llavors. Els dos lliuraments tindran lloc al vespre, durant la festa de l’Enterrament de la Sardina.


Segon Premi Concurs Disfresses Feina 2014
L’any passat els guardonats del Concurs de Disfresses a la Feina van ser els següents: el primer premi el va guanyar la Perruqueria Unisex Nuevo, que va presentar el motiu titulat Homenatge al Rei del Pop, Michael Jackson; el segon premi va ser per a la disfressa Alicia en el país de las maravillas, presentada per la Botiga Damalenas; i per últim el tercer premi es va atorgar a l’establiment Estils Calçat, que va concursar amb el motiu The Mario’s World.


Tercer Premi Concurs Disfresses Feina 2014
Per inscriure’s al Concurs de Disfresses a la Feina –en què el termini s’esgota el proper dimarts 10 de febrer- cal fer-ho a les oficines de l’AMIC –a la planta baixa de l’Ajuntament, al Passeig de Dintre, 29. L’horari per formalitzar la inscripció és de 8 a 15 h de dilluns a divendres, i dissabtes de 9’30 a 13’30 h. També hi ha la possibilitat de demanar hora a la web de l’Ajuntament de Blanes, a l’apartat de cita prèvia: http://www.blanes.cat/docweb/reserva.previa.

D’altra banda, per consultar les bases del Concurs de Disfresses a la Feina, així com per descarregar-se el PDF amb el full d’inscripció que cal complimentar, es pot fer a través d’aquest enllaç: http://www.blanes.cat/docweb/festes.cdisfressesfeina2015http://www.blanes.cat/docweb/festes.carnestoltes2015


Data de realització: 02/05/2015 | Data de la darrera actualització: 02/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300