Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Lloret signen un conveni per promocionar el turisme esportiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/06/2015 11:33:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes i Lloret signen un conveni per promocionar el turisme esportiu

L’Ajuntament de Blanes aplicarà un 25% de descompte en el preu de lloguer de la Ciutat Esportiva i els camps de futbol municipals a les empreses d’allotjament de Lloret

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, han signat un conveni que permetrà als hotels de Lloret certificats com a Destinació Turística Esportiva i membres del Lloret Convention Bureau, beneficiar-se amb un descompte del 25% sobre el preu de lloguer de la Ciutat Esportiva Blanes i dels seus camps de futbol municipals: Can Borell i Ca la Guidó.

Josep Marigó ha explicat que “Aquest conveni està signat amb la visió que els equipaments que tenim a cada població cada vegada els hem de pensar més en clau d’àmbit territorial que no pas en el local. Ara s’incrementarà l’atractiu d’aquest equipament per als operadors de turisme esportiu allotjats a Lloret, per tant crec que és un avantatge per Blanes i Lloret”. D’altra banda, l’alcalde de Blanes ha remarcat: “Crec que és molt encertat que, enlloc de competir, sumem esforços les administracions públiques”.


Els alcaldes de Lloret i Blanes signant el conveni
Romà Codina, per la seva banda, ha destacat que “És una nova aposta de mancomunar serveis com el Teatre de la Costa Brava Sud o el Carnaval de la Costa Brava Sud que ens permet sumar sinèrgies i donar encara més projecció al potencial de cada municipi”. Romà Codina ha afegit: “Per Lloret de Mar passen més de 40.000 esportistes i acompanyants i les nostres instal·lacions són utilitzades contínuament tant a nivell turístic com local. Poder oferir un equipament del nivell de la Ciutat Esportiva Blanes i dels camps de futbol municipals amb unes condicions preferents augmenta l’atractiu esportiu de la nostra zona.

Actualment tant l’Associació d’Hostaleria de Blanes com la Fundació Turística de Santa Susanna ja estan adherits a aquesta promoció. En la mateixa línia, la col·laboració entre Blanes i Lloret tindrà una vigència d’un any, i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts signants estiguin d’acord. En aquest sentit, entre els compromisos que adopta l’Ajuntament de Lloret és incentivar i promoure la creació d’ofertes d’estades que promocionin el turisme esportiu adreçades al mercat esportiu nacional i internacional que poden incloure les instal·lacions esportives municipals de Blanes.


Exterior Ciutat Esportiva Blanes
El personal de la CEB serà qui s’encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives. D’aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la utilització de la CEB o dels camps de futbol, els establiments de Lloret contactaran directament amb la Ciutat Esportiva Blanes per comprovar la disponibilitat de l’espai a reservar. Els establiments interessats podran demanar un pressupost del què costa el lloguer de la instal·lació, que se’ls facilitarà en un termini màxim de 24 hores.


Campionat Europeu de Patinatge Artístic a la CEB
Un altre punt del conveni és que els ajuntaments de Blanes i Lloret podran proposar-se mútuament participar conjuntament en la presentació de candidatures a grans esdeveniments esportius en les condicions que les dues poblacions concertin de comú acord. D’altra banda, des de Lloret també hi ha el compromís d’insertar al web corporatiu un enllaç de la plana web de la Ciutat Esportiva Blanes.
Data de realització: 02/06/2015 | Data de la darrera actualització: 02/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300