Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un nou dispositiu VIA acaba amb 250 identificats i 17 actes per infraccions a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/10/2015 02:20:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un nou dispositiu VIA acaba amb 250 identificats i 17 actes per infraccions a Blanes

Policia Local i Mossos d’Esquadra van intervenir en el nou operatiu que es va fer el passat cap de setmana, amb el suport dels vigilants de seguretat d’Adif

Coincidint amb aquest darrer cap de setmana del 7 i 8 de febrer, s’ha tornat a fer un nova actuació de l’anomenat Dispositiu VIA, que es realitza a Blanes periòdicament, i que deu el seu nom a que es concentra a l’entorn de l’Estació de Tren del municipi. Una vegada més, en l’acció conjunta van intervenir agents de la Policia Local de Blanes i dels Mossos d’Esquadra –tant de la comissaria de l’ABP de Blanes com de l’Àrea Regional de Recursos Operatius-, comptant amb el recolzament dels vigilants d’Adif.


Operatiu Via 7 de febrer - Fotografies: Mossos d'Esquadra
Els resultats de l’operatiu van ser 250 joves identificats i l’aixecament de 17 actes. D’aquest total d’actes, 9 d’elles van ser per tinença i consum de substàncies estupefaents; 4 per tinença d’armes prohibides i altres 4 actes per tinença d’objectes perillosos. D’altra banda, cal destacar que durant l’operatiu es van localitzar tres telèfons mòbils que constaven com a sostrets i es van imputar els dos joves que els portaven com a presumptes autors d’un delicte de furt. També es va haver d’intervenir en una baralla entre dos menors dins d’un tren i es va imputar un d’ells com a presumpte autor d’una falta per lesions.

El Dispositiu VIA s’ha tornat a posar en marxa aquest mes de febrer després que durant l’estiu i la tardor de l’any passat ja es van fer sengles intervencions. L’acció consisteix en realitzar un dispositiu de vigilància a la zona de l’estació de Blanes coincidint amb els caps de setmana.


Aquest darrer operatiu es va realitzar durant la nit i matinada del dissabte passat, del 7 al 8 de febrer, per controlar l’oci nocturn de la vila i prevenir il·lícits penals. Aquest dispositiu està previst que la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra continuïn fent-lo amb l’objectiu de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers del municipi.
Data de realització: 02/10/2015 | Data de la darrera actualització: 02/10/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300