Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els escolars de Blanes celebren el Carnaval


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/13/2015 02:43:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els escolars de Blanes celebren el Carnaval

Avui divendres hi ha hagut diversos centres escolars que han celebrat el cicle festiu protagonitzant cercaviles pels carrers de la vila

Si hi ha una celebració al calendari que convida més a moure’s, ballar i festejar-la, aquesta és sens dubte la del carnaval. Això de disfressar-se i sortir a celebrar-ho no tan sols agrada a la gent gran –que déu n’hi do-, també és una de les ocasions en què la canalla s’ho passa més bé. Per això, diversos centres escolars del municipi han aprofitat per organitzar activitats extraordinàries, ja sigui dins del recinte o fora.


20a Cercavila de Carnaval Col·legi Santa Maria
En aquest darrer sentit, avui divendres els vianants s’han vist agradablement sorpresos per la invasió sobtada de centenars de criatures disfressades que han protagonitzat diverses cercaviles als carrers d’arreu del municipi. Una de les que s’ha pogut veure avui al matí al centre de Blanes ha estat la dels alumnes del Col·legi Santa Maria, que aquest 2015 han arribat al 20è aniversari d’aquest esdeveniment que celebren cada curs.


Prop de 500 nens i nenes, acompanyats dels respectius professors i professores, així com de pares i mares, amics i familiars, han sortit des del col·legi per fer un recorregut al nucli històric. Es tractava dels alumnes de P3 a 6è de primària, que aquests darrers dies s’han confeccionat ells mateixos les disfresses que lluïen, i que cada any tenen un fil conductor.

Aquesta vegada eren els superherois, i per això avui hem vist desfilar desenes de petits i petites barrufets; fantàstics; supermans i superwomans; batmans i robins; zorros; capitans i capitanes Amèrica; i tortugues ninja. Els escolars no tan sols han hagut de fer diverses manualitats durant aquests dies previs, també han treballat l’expressió artística, plàstica i musical.


Un altre aspecte que han treballat a les aules és l’educació física i la psicomotricitat, ja que han assajat una coreografia que han estat ballant al llarg del recorregut. Per poder-ho fer millor, els ha acompanyat al llarg de tota la cercavila un vehicle que tenia instal·lada megafonia amb música, i que lluïa també el leit-motiv de les disfresses: Tots som superherois.


A banda de la cercavila d’aquest centre, avui divendres també n’hauran fet els alumnes del Col·legi Cor de Maria, les escoles Mossen Joan Batlle i Joaquim Ruyra, i les Escoles Bressol de Ca la Guidó i Can Borell. Per protegir les cercaviles s’ha comptat amb el suport de la Policia Local de Blanes amb agent motoritzats i a peu.
Data de realització: 02/13/2015 | Data de la darrera actualització: 02/13/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300