Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic als primers actes del Carnaval, adreçats al Turisme Familiar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/14/2015 06:39:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de públic als primers actes del Carnaval, adreçats al Turisme Familiar

Centenars de nens i nenes han participat aquesta tarda als tallers de maquillatge i complements de disfressa, així com a l’espectacle infantil a càrrec del grup “Rovell d’Ou”

L’intens cap de setmana festiu que s’ha organitzat a Blanes en motiu del IV Carnaval de la Costa Brava Sud s’ha encetat aquesta tarda amb diverses activitats que han tingut la mainada com a principals protagonistes. Des de l’Ajuntament fa temps que es va decidir apostar per potenciar la marca de Turisme Familiar. De fet Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el juny de 2007 el Certificat de DTF (Destinació de Turisme Familiar), que reconeix l’excel·lència de la població guardonada.


La ciutat és una destinació plena d’avantatges per a les famílies, amb activitats, instal·lacions i serveis preparats per acollir petits i grans. Per aquest motiu, coincidint a cada cicle festiu destacat que hi ha al llarg de l’any, s’organitzen actes i esdeveniments adreçats especialment a la canalla i la família.


Així ho ha recordat la regidora de Cultura i Festes i Promoció de la Ciutat, Lara Torres: “Des de fa uns anys, apostem fortament pel carnaval pensat per als nens i nenes. Per això, durant avui han estat gaudint d’activitats adreçades especialment a ells, a més de la rua de diumenge, on la gent ve amb la canalla disfressada per gaudir amb tota la família”.

Taller i Espectacle infantil de Carnaval

Avui a la tarda centenars de nens i nenes acompanyats de llurs pares han pogut participar en les activitats que s’han concentrat al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament. A partir de 2/4 de 5 hi ha hagut diversos tallers de carnaval a càrrec d’Ares Espais Lúdics, que han ensenyat als seus concentrats i disposats aprenents a fer màscares i complements de disfresses.


Un altre dels tallers, un dels més concorreguts, ha també ha estat el de maquillatge, on les cues han estat constants per transformar-se en personatges fantàstics. Enguany també hi ha hagut com a novetat afegida un inflable que s’ha instal·lat a tocar de la zona els tallers infantils. Com sol ser habitual, l’atracció ha estat molt concorreguda al llarg de la tarda.


Una hora més tard ha començat el show i la disbauxa carnavalera a l’escenari del Passeig de Mar amb un espectacle d’animació i un ball per als més petits a càrrec del grup Rovell d’Ou. Així, durant una bona estona s’han ofert danses i coreografies musicals, balls de tot tipus d’estils i cançons per gesticular, cantar i escoltar, amb un marcat caire carnavalesc. La mainada ha compartit jocs i cançons a l’hora que podia lluir amb la seva disfressa algun dels elements que havia confeccionat als tallers.


D’altra banda, des de les sis de la tarda i fins a les nou de la nit, s’ha ofert xocolata desfeta de franc per a tothom qui n’ha volgut a la xurreria que hi ha instal·lada a la Plaça d’Espanya. A partir de les set, l’ambient festiu que hi havia a Blanes s’ha incrementat encara més quan ha sonat la Batucada de Carnaval, que ha anat de nou a càrrec dels músics del grup Rovell d’Ou.

Data de realització: 02/14/2015 | Data de la darrera actualització: 02/16/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300