Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Bombers acompanyaran els blanencs a donar sang en la jornada que es farà a la Biblioteca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/16/2015 11:15:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Bombers acompanyaran els blanencs a donar sang en la jornada que es farà a la Biblioteca

Forma part d’una campanya per promoure les donacions a Catalunya per tenir reserves per Setmana Santa. A Blanes la jornada es farà la tarda del dijous i durant tot el divendres, 19 i 20 de març respectivament

Des del passat cap de setmana i durant aquests propers dies el Banc de Sang i Teixits de Catalunya i l’Associació de Donants de Sang han iniciat una campanya de donacions per captar sang abans de l’arribada de la Setmana Santa, per poder tenir la major quantitat de reserves possible davant l’increment de visitants que es registra durant aquests dies de festa. En aquesta ocasió, les dues entitats compten amb el recolzament i l’activa participació dels Bombers de la Generalitat, que durant tot el mes estan fent visible la necessitat de donar sang i desenvolupen una dotzena d’actuacions arreu de Catalunya, incloses les comarques gironines.


Arxiu: Donació de Sang a la Biblioteca Comarcal
Campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”

Per donar un major èmfasi a aquesta acció, la campanya s’ha nomenat Els Bombers t’acompanyen a donar sang, i s’ha recolzat amb diversos elements com ara cartells, tríptics, falques de ràdio i fins i tot un vídeo promocional. La proposta de tirar-la endavant ha sorgit dels mateixos bombers, que han obert a la ciutadania aquesta iniciativa totalment altruista.

A l’hora de posar-la en marxa, es va pensar que era una bona idea utilitzar els bombers i els valors que representen per motivar a la població mitjançant una crida que promocionés l’acció d’anar a donar sang. D’aquesta manera, a banda de les donacions que faran els mateixos bombers, es convidarà familiars i amics així com al ciutadà en general perquè, tots junts, contribueixin a poder tenir unes bones reserves de sang de cara a les vacances de Setmana Santa.


Actuacions Bombers - Fotografies: Bombers Generalitat
Els bombers del parc de Lloret de Mar tenen previst ser a Blanes durant la segona de les dues jornades de donació de sang que s’han organitzat aquesta setmana a la Biblioteca Comarcal. Més concretament, el primer dia de recapta de sang serà el dijous 19 de març a la tarda, de 17 a 21 h, mentre que l’endemà divendres les donacions es podran fer des de les 10 del matí fins a les 14 h i a la tarda a partir de les 16 i fins a les 20’30 h del vespre.

Serà durant tota la jornada del divendres 20 de març quan diverses dotacions del Parc de Bombers de Lloret de Mar instal·laran els seus vehicles a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal. L’objectiu és que tothom qui tingui curiositat –en especial, la mainada- pugui acostar-s’hi i veure de prop els coneguts camions i el material que utilitza aquest cos d’emergències.


D’altra banda, durant tota la jornada del divendres els bombers informaran al públic que hi vagi sobre l’equipament i el material amb què treballen habitualment per les diferents tasques d’emergència que efectuen, així com d’altres activitats per aconseguir el seu objectiu: que el major nombre de persones s’acosti a la Biblioteca Comarcal per donar sang. Els principals protagonistes seran els ciutadans i ciutadanes que participin en la donació, així com –sobretot- els nens i nenes, per als quals s’han preparat jocs i diversos entreteniments.


També està previst que, com a complement de la presència activa dels efectius del cos de Bombers, es repartirà material divulgatiu perquè la ciutadania conegui de més a prop el treball diari d’aquest cos d’emergència.

Horari Donacions de Sang :

Dijous 19 març: de 17 a 21 h
Divendres 20 març: de 10 a 14 h i de 16 a 20’30 h
Lloc: Biblioteca Comarcal de Blanes
Data de realització: 03/16/2015 | Data de la darrera actualització: 03/16/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300