Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es solidaritza amb al dol per les víctimes de l’accident d’avió amb un minut de silenci


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/25/2015 01:39:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CRESPÓ NEGREBlanes es solidaritza amb al dol per les víctimes de l’accident d’avió amb un minut de silenci

S’ha fet una concentració silenciosa en senyal de condol davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, on durant tres dies les banderes onejaran a mig pal

L’Ajuntament de Blanes s’ha sumat avui dimecres als actes i senyals de condol que des d’ahir ja s’estan mostrant arreu de Catalunya, França, Alemanya i l’estat espanyol. Es tractava de solidaritzar-se amb el dolor que estan vivint els amics i familiars de les víctimes de l’accident de l’avió que cobria el trajecte Barcelona-Düsseldorf, on viatjaven 150 persones entre passatgers i tripulants.


A les 12 del migdia, malgrat la pluja que seguia caient a aquella hora, nombroses persones s’han concentrat davant l’edifici de l’Ajuntament –a la façana que dóna a la Plaça dels Dies Feiners- i han mantingut un minut de silenci, trencat tan sols pels aplaudiments espontanis amb què ha finalitzat l’acte simbòlic. Un altre senyal de dol a Blanes són les quatre banderes oficials que hi ha instal·lades al balcó central de la façana principal de l’Ajuntament, que durant tres dies onejaran a mig pal.


La concentració d’avui al migdia l’han encapçalat regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com treballadors i treballadores del consistori i ciutadans de la vila, que també han donat suport a aquesta mostra de condol. De manera significativa, entre els participants a la concentració silenciosa també s’hi comptaven representats dels cinc grups operatius d’emergències que treballen i tenen la seva seu a Blanes: Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil.

Data de realització: 03/25/2015 | Data de la darrera actualització: 03/25/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300