Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Salvador Macip torna a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/07/2015 04:45:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesSalvador Macip torna a Aula Blanes

L’investigador i divulgador científic blanenc protagonitzarà la propera xerrada organitzada per l’entitat, que tindrà lloc el dimarts 14 d’abril a la Biblioteca Comarcal

Després del parèntesi que han significat les vacances de Setmana Santa, Aula Blanes ha organitzat per aquest proper dimarts 14 d’abril la xerrada corresponent a aquest mes d’abril dins el seu cicle del curs 2014-2015, que és farà a la seva hora habitual, les 8 dels vespre. En aquesta ocasió comptarà amb un convidat que no és el primer cop que protagonitza aquesta activitat i que, a més a més, cada vegada que ho fa, omple de gom a gom la Biblioteca Comarcal on s’allotgen les xerrades d’Aula Blanes.


Xerrada Salvador Macip Novembre 2011
Es tracta del prestigiós investigador i divulgador científic Salvador Macip, que oferirà una conferència titulada Jugar a ser déus: Els reptes ètics i socials de la biomedicina del segle XX. Actualment el Doctor Macip és professor del Departament de Bioquímica de la Universitat de Leixester (Regne Unit). El metge blanenc també és autor de diverses novel·les, reculls de contes, històries infantils i llibres de divulgació. La seva xerrada farà una mirada ètica a la nova medicina i tractarà temes com ara la clonació d’humans, la medicina regenerativa, les anàlisis prenatals, etc.


I és que són molts els descobriments revolucionaris en el camp de la biomedicina que ens prometen una millora important de la qualitat de vida. Però, a la vegada, poden provocar canvis que alteraran per sempre la societat, i susciten preguntes com ara: Els beneficis que ofereixen compensen el preu que haurem de pagar per ells?; Estem preparats per al futur que ens espera?. Des d’Aula Blanes es considera que és molt important que tots entenguem l’impacte moral i social dels nous avenços científics per poder debatre sobre què volem per a la humanitat.Data de realització: 04/07/2015 | Data de la darrera actualització: 04/07/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300