Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà Sant Jordi amb un espectacle literari protagonitzat per Jordi Boixaderas, Lluís Soler i Jordi Bosch


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2015 11:23:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ROSA I LLIBRE SANT JORDIBlanes celebrarà Sant Jordi amb un espectacle literari protagonitzat per Jordi Boixaderas, Lluís Soler i Jordi Bosch

Tres de les veus més potents de l’escena catalana faran una lectura dramatitzada de textos de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli al Teatre de Blanes el dijous 23 d’abril a les 9 de la nit

En motiu de la Diada de Sant Jordi que se celebrarà el proper dijous 23 d’abril, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha decidit oferir enguany una proposta de qualitat, molt diferent al què sol ser habitual arreu en motiu d’aquesta festa marcadament literària. Es tracta de l’obra Barcelona / Roda de Ter, sotstitulada Crònica d’una amistat de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli, que s’oferirà a la sala de Blanes del Teatre de la Costa Brava Sud el mateix 23 d’abril a les 9 de la nit.

Tres de les veus més potents del panorama escènic català

Jordi Boixaderas, Lluís Soler i Jordi Bosch, tres de les veus més potents de l’actual panorama escènic i actoral català, faran una lectura dramatitzada de textos dels dos poetes units, més enllà de l’amistat, per una mateixa sensibilitat literària. Es tracta de la correspondència entre Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli, que permet a l’espectador assistir al naixement dels poemes, o bé al plantejament del procés de la creació literària. Al mateix temps, també es coneixen les seves inquietuds, les petites situacions quotidianes de la vida, i què en pensaven tots dos dels grans problemes del país.


Lluís Soler, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch
Si per donar vida a les paraules escrites es compta amb les incomprables veus dels tres actors, l’espectacle literari promet poder celebrar la Diada de Sant Jordi certament d’una manera luxosa per als sentits, ja que no és habitual poder sentir de viu en viu recitar aquests artistes de primer ordre. Amb una dilatada experiència escènica, Jordi Boixaderas, Lluís Soler i Jordi Bosch són també molt populars per al públic de la petita pantalla per haver protagonitzat memorables sèries de televisió com El Cor de la Ciutat, Secrets de Família, Laberint d’Ombres, Estació d’Enllaç, Nissaga de Poder, Quico el Progre, Crims, Arnau, o Ventdelpla, entre d’altres.


El preu de l’entrada per assistir a la representació és de 12 euros, si bé els espectadors que tinguin el carnet de la Biblioteca de Blanes o Lloret de Mar podran gaudir d’un 10% de descompte. Per la seva banda, els alumnes de català tenen un 25% de descompte, les parelles lingüístiques un 50% de descompte i les persones en situació d’atur poden comprar l’entrada per 3 euros.

28è Concurs de Murals al Carrer

A Blanes, la celebració de la Diada de Sant Jordi ja fa gairebé tres dècades que compta amb un acte molt popular, que sempre atreu una gran quantitat de participants, a banda del públic que s’hi acosta per admirar en viu i en directe les creacions dels joves artistes. Es tracta del Concurs de Murals al Carrer, que protagonitzen els escolars del municipi, i que enguany tindrà lloc el dissabte 25 d’abril al Passeig de la Mestrança, el cap de setmana següent a la diada.


Concurs de Murals al Carrer 2014
L’endemà del concurs, el diumenge 26 d’abril, hi haurà l’actuació de la Bandeta i la Mini Bandeta de l’Escola de Música de Blanes, així com el lliurament de premis als primers classificats. Les bases del concurs recullen que hi ha un primer i un segon premis en cadascuna de les dues categories de què consta el certamen: la “A”, per a nois i noies de 3r i 4t d’educació primària –de 8 a 10 anys- i la “B”, per a joves de 5è i 6è d’educació primària –d’11 a 12 anys-. Amb tot, hi ha hagut edicions del concurs en què el jurat també decideix atorgar sengles accèssits per la qualitat dels murals.Data de realització: 04/16/2015 | Data de la darrera actualització: 04/16/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300