Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU presenta “50 anys fent camí”, el llibre que explica la història de l’entitat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2015 12:08:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

50 ANYS CAUEl CAU presenta “50 anys fent camí”, el llibre que explica la història de l’entitat

Inclou experiències, sensacions i records de les generacions que han passat per l’AEiG Pinya de Rosa. La presentació s’ha fet aquest cap de setmana al Teatre

L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa (AEiG) de Blanes continua durant aquest mes d’abril amb la celebració dels 50 anys de vida que ja ha assolit, un cicle que es va encetar el passat mes d’octubre amb el seu tret de sortida. Coincidint amb la propera festa de la Diada de Sant Jordi, el passat cap de setmana l’entitat ha celebrat la presentació d’un altre dels ingredients amb què compta la commemoració del seu primer mig segle de vida: un llibre.


Llibre 50 anys del CAU - Fotografies: AEiG Pinya de Rosa
Presentat amb el títol 50 anys fent camí, el llibre utilitza la Llei escolta i guia com a fil conductor, i és un recull d’experiències, sensacions i records de les generacions que han passat per l’Agrupament. També és el reflex dels infants i joves que defineixen el CAU de Blanes: un cau viu, compromès i amb futur. En definitiva, es tracta d’un llibre que recorda el passat, però que també para atenció al present i al llarg futur que li espera per endavant.

Presentació multitudinària al Teatre de Blanes

La presentació de 50 anys fent camí es va fer la tarda d’aquest passat dissabte al Teatre de Blanes, que estava ple de públic disposat a no voler perdre’s aquest acte, prou destacat dins el cicle commemoratiu de l’entitat. La presentació va comptar amb la participació dels actuals membres de l’Agrupament, així com d’exescoltes que també han contribuït en la confecció del llibre, per teixir entre tots la història d’un agrupament viu.


Presentació del llibre al Teatre de Blanes
L’acte va ser gratuït i obert a la participació de tothom, i no cal dir que va ser especialment celebrat tant pels actuals escoltes com pels qui al llarg dels anys han format part de la gran família de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes. El llibre es ven a 12 euros, i val a dir que ja s’ha començat a vendre durant el passat cap de setmana a la parada de llibres i roses que el CAU va instal·lar ahir diumenge al Passeig de Mar.


També es podrà comprar el mateix dia de Sant Jordi, el proper dijous 23 d’abril, a la parada que tornarà a instal·lar l’AEiG a peu de carrer. En aquest cas, estarà emplaçada on ho ha estat durant més de 40 anys per oferir llibres en català: a la cantonada del Carrer Ample amb la Plaça d’Espanya. A banda d’aquest punt de venda, les persones que estiguin interessades en aconseguir el llibre poden escriure un correu a caupinyaderosa@gmail.com.


Després d’aquest punt d’inflexió, els actes dels 50 anys del CAU continuaran el proper mes de maig amb una celebració que s’allargarà durant tres dies. Així, del 15 al 17 de maig, la Plaça dels Dies Feiners, el Passeig de Dintre i el Passeig de Mar allotjaran diverses activitats entre les quals destaquen un sopar popular, dos concerts, una pedalada, tallers, una cercavila, animació infantil, una arrossada popular, sardanes i la confecció d’un Giga Mosaic.Data de realització: 04/20/2015 | Data de la darrera actualització: 04/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300