Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal celebra la III Revetlla de Sant Jordi amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2015 02:54:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ROSA I LLIBRE SANT JORDILa Biblioteca Comarcal celebra la III Revetlla de Sant Jordi amb diverses activitats

Més de 500 persones van participar a la vetllada, que va incloure una exhibició castellera, una sessió de contes, un concert de La Mini Bandeta, jocs, i un taller de pintura

Un dels llocs de Blanes on la celebració de Sant Jordi va començar ahir de manera anticipada és la Biblioteca Comarcal, que durant la tarda-vespre d’aquest passat dimecres va organitzar la III Revetlla de Sant Jordi. En motiu que aquest 2015 s’ha declarat l’any de les biblioteques es van oferir diverses activitats que van tenir entretinguda la mainada i les famílies que els acompanyaven durant gairebé tres hores.


Taller "Pintem biblioteques" amb Joan Turu
La vetllada es va encetar amb un animat taller de pintura que, sota el nom Pintem biblioteques, proposava als nens i nenes de més de 7 anys omplir de color els dibuixos que estaven fets en uns plafons de grans dimensions, amb l’ajut de Joan Turu. Quan encara s’estaven enllestint els darrers retocs als murals, va començar un concert a càrrec de La Mini Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria de Blanes.


Concert amb "La Mini Bandeta"
Després que aquestes dues primeres activitats es van allotjar a la plaça de davant la Biblioteca, la següent proposa es va fer a la Sala d’Actes Roberto Bolaño. Allí es va oferir una sessió especial de L’Hora del Conte que van gaudir petits i grans. Qui es va encarregar de protagonitzar la narració de diverses històries va ser Assumpta Mercader que, ajudada per l’activa participació de la mainada, va oferir Contes amb biblioteques dins.


"Contes amb Biblioteques dins", amb Assumpta Mercader
Finalment, novament sortint a l’exterior, els dos darrers ingredients de la jornada van ser una sessió de jocs de taula per a nois i noies, així com una activitat força especial i assenyalada. Es tractava d’una exhibició castellera que va anar a càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme, Els Maduixots, que van fer diverses figures amb l’ajut de tothom qui va voler afegir-se per fer pinya.


Bibliojocs
Avui dijous la celebració de la Diada de Sant Jordi ha continuat amb una nova edició d’una experiència molt exitosa a la Biblioteca Comarcal. Es tracta de la Fira del Llibre Usat en la que tots els usuaris d’aquest equipament podia endur-se un llibre de regal presentant el seu carnet de la biblioteca. Els llibres que s’han regalat procedeixen de donatius que no han passat els criteris tècnics de selecció per a ser incorporats al fons de la biblioteca.


Exhibició castellera amb "Els Castellers de l'Alt Maresme"

Data de realització: 04/23/2015 | Data de la darrera actualització: 04/23/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300