Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Carl Faust homenatja al seu creador en l’aniversari de la seva mort


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2015 02:23:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

bust de Carl FaustLa Fundació Carl Faust homenatja al seu creador en l’aniversari de la seva mort

Avui al matí s’han fet ofrenes florals a la tomba i a l’escultura del fundador del Jardí Botànic Marimurtra, comptant amb la participació d’un grup d’alumnes de l’Escola Carles Faust

Des de fa uns quants anys, a Blanes s’ha perpetuat la tradició d’homenatjar qui va ser el fundador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust, en motiu de l’aniversari de la seva mort. Per això, cada 24 d’abril s’organitza una doble ofrena floral que avui s’ha tornat a perpetuar, enguany coincidint amb el 63è aniversari d’ençà que ens va deixar.


Ofrena a l'escultura de Carl Faust - Fotos: Fundació Carl Faust
La Fundació Carl Faust és la gestora del llegat patrimonial, científic, filosòfic i espiritual de Faust, i és qui s’encarrega d’encapçalar l’homenatge, que compta amb dos escenaris on es fan sengles ofrenes florals. D’una banda, a la tomba situada al cementiri municipal de Blanes, i de l’altra a l’escultura que fa uns anys es va instal·lar al Passeig de Mar, arran de mar i mirant en direcció a l’emplaçament del jardí.


Ofrena a la tomba de Carl Faust
A la ofrena que s’ha fet al cementiri hi ha assistit el patró Joan Planells en representació del Patronat, així com també personal de la Fundació Carl Faust. D’altra banda, de la mateixa manera que s’ha estat fent durant aquests darrers anys, també han participat un grup d’alumnes de l’Escola Carles Faust, que han dipositat roses roges a la tomba del mecenes. Per últim, a l’escultura del passeig s’hi ha dipositat un ram de flors.

Data de realització: 04/24/2015 | Data de la darrera actualització: 04/24/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300