Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lliurament de premis del XXVIII Concurs de Murals al Carrer i concert de música


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2015 03:45:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CONCURS MURALS AL CARRER SANT JORDILliurament de premis del XXVIII Concurs de Murals al Carrer i concert de música

Nombroses persones no es van voler perdre l’acte que es va allotjar diumenge al migdia al Banc dels Músics, que va incloure un doble concert amb La Mini Bandeta i La Bandeta

Després de l’èxit que va tenir dissabte la celebració del XXVIII Concurs de Murals al Carrer, aquest passat diumenge arribava el moment de reblar el certamen amb el lliurament de premis a les creacions seleccionades. Per escollir els guanyadors es va comptar al Jurat Qualificador amb Maite Vieta i Aida González, artistes de Blanes; Laura Grau, membre de l’AEiG Pinya de Rosa; Pere Box, tècnic de l’Àrea de Cultura i Festes; i Lara Torres, regidora d’aquesta àrea.

Per fer el lliurament dels guardons, que es va allotjar al Passeig de Mar a tocar del Banc dels Músics, es va comptar amb la participació de bona part dels membres del jurat. L’acte el va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, així com la regidora Pilar Planella. Primer es van entregar els premis corresponents a la categoria “A”, per a nens i nenes de 3r i 4t d’educació primària, de 8 a 10 anys, i es va fer en ordre invers.


Accèssit Categoria "A" - Alumnes Escola Sa Forcanera
Els guanyadors de l’accèssit van ser els autors del mural número 17, de l’Escola Sa Forcanera: Maria Izquierdo, Jana Pérez, Paula Pérez, Ariadna Garrido, Aina Martimpé i Bagomila Traykova.


Segon Premi Categoria "A" - Alumnes Escola Joaquim Ruyra
El segon premi de la categoria “A” ha estat enguany per Hèctor Fàbrega, Víctor Domènech, Olga Obiols, Ivan Agudo, Gal·la Mora i Alba Pidemunt. Es tractava del mural número 33, i els seus autors estudien a l’Escola Joaquim Ruyra.


Primer Premi Categoria "A" - Alumnes Col·legi Cor de Maria
Per la seva banda, el primer premi d’aquesta categoria ha estat pel mural número 45, presentat per alumnes del Col·legi Cor de Maria. Els seus autors són Pablo Gordillo, Arnau Font, Julien Mejias, Marc Fluvià i Víctor Cayuella.


Accèssit Categoria "B" - Alumnes Escola Pinya de Rosa
En la categoria “B”, per a nois i noies d’11 i 12 anys que estudien 5è i 6è d’educació primària, l’accèssit l’han guanyat quatre alumnes de l’Escola Pinya de Rosa. Són Andrea Lupiáñez, Lucía Guirao, Abril Bernal i Victòria Gil.


Segon Premi Categoria "B" - Alumnes Col·legi Cor de Maria
El mural número 139, del Col·legi Cor de Maria, ha estat seleccionat pel segon premi. Els seus autors són Marçal Robert, Arnau Grau, Iris Robles, Joaquim, Anna Jové i Nerea Sánchez.


Primer Premi Categoria "B" - Alumnes Escola Napoleó Soliva
Per últim, el primer premi de la categoria “B” ha estat pel mural número 105, pintat per alumnes de l’Escola Napoleó Soliva. Són Thaïs Salgado, Aminata Samasa, Ainhoa Escamilla, Carol Navarro i Sara Pérez.


Val a dir que el jurat qualificador, una vegada més, no ho va tenir gens fàcil, perquè haver de triar entre els més de 150 murals que hi havia exposats al Passeig de la Mestrança era certament complicat. N’hi havia que destacaven per la seva originalitat, d’altres pels materials utilitzats, i la majoria per la colorista utilització de gairebé tota la gama cromàtica i l’esforç esmerçat. En total es van destriar sis murals, els autors dels quals van ser guardonats amb sengles lots amb productes per pintar i dibuixar.


Concert "La Mini Bandeta"
L’acte de lliurament dels guardons es va tancar amb un doble concert que va tenir lloc en aquest mateix indret. Primer va actuar La Mini Bandeta, que va oferir un breu concert molt festejat per la concurrència. Per últim, van completar l’acte els membres de La Bandeta. Totes dues formacions són de l’Escola de Música de Blanes.


"La Bandeta" de l'Escola de Música de Blanes

Data de realització: 04/27/2015 | Data de la darrera actualització: 04/27/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300