Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 5a Triatló Vila de Blanes revalida l’èxit de les anteriors edicions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2015 01:01:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 5a Triatló Vila de Blanes revalida l’èxit de les anteriors edicions

Més de 500 esportistes nacionals, estatals i internacionals van participar en la prova que ha obert la temporada de competicions, i que va guanyar l’olotí Nan Oliveras

Blanes va allotjar diumenge passat la cinquena edició de la Triatló Vila de Blanes, una competició que, una vegada més, va superar amb escreix les expectatives aixecades. Més de 500 esportistes d’arreu del territori, de l’estat espanyol i inclús d’una mica més lluny van participar en la que ha estat la primera prova que ha obert la temporada de competicions oficials a Catalunya.

Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana de Triatló, per segon any consecutiu els boxes on els triatletes feien els canvis d’equipament per anar afrontant prova rere prova es van allotjar al Passeig de Mar. Una vegada més, l’espectacularitat del muntatge i el gran nombre de participants amb què va comptar, van contribuir a copçar l’interès de blanencs i visitants al llarg del diumenge al matí i fins al migdia, així com durant la tarda del dissabte, quan van començar les tasques de pre-muntatge.

L’olotí Nan Oliveras, campió de la V Triatló Vila de Blanes

Els participants van haver de superar 750 m nedant, 20 km pedalant i 5 km corrent. La sortida de la primera ronda es va fer a 2/4 de 10 del matí i la segona a ¾ d’11. Es començava per la prova de natació en triangle entre Sa Palomera i el Port, es seguia amb la de ciclisme amb un circuit urbà que havien de fer tres cops, i es tornava de nou al box del Passeig de Mar. Des d’aquí s’encarava la tercera i darrera modalitat corrent a peu fins al Port, en un circuit que també van haver de recórrer tres vegades.


Nan Oliveras en el moment d'arribar
El primer en cobrir les tres proves va ser el jove olotí Nan Oliveras, del club Where Is The Limit?, que va invertir un temps total de 54 minuts amb 47 segons (4 minuts menys que el temps invertit pel guanyador de l’edició de l’any passat). En segon lloc, darrera d’ell, va arribar Iñaki Baldellou, del CN Vic-ETB, amb un temps de 55 minuts i 26 segons. Finalment, la tercera plaça la va assolir Daniel González, del CN Mataró, que va tardar 56 minuts amb 2 segons.


Els tres primers classificats en la V Triatló Vila de Blanes
Val a dir que Nan Oliveras és campió de Catalunya de Triatló i quart mundial de Duatló. La seva propera prova el durà el 10 de maig a Madrid, on disputarà la Copa d’Europa, la primera de l’any en l’àmbit internacional, mentre que de cara al setembre té previst assistir al Mundial que es disputarà a Chicago. L’olotí va sortir al grup capdavanter des d’un primer moment en la prova de Blanes, i va fer un balanç positiu de la triatló blanenca, on va explicar que participava per primera vegada.

Pel que fa als atletes de l’entitat organitzadora, els quatre millors classificats del Club Triatló Blanes van ser Lukasz Komar (14è amb un temps de 59’41 minuts); Eduard Ruiz Anglada (17è amb 59’48 minuts); Alberto Montes (34è amb 1’02’03 hores) i Jaume Salvador (38è amb 1’02’36 hores). En acabada la competició, els participants van poder gaudir de diversos serveis, entre ells una carpa de massatges. Per fer possible que tot funcionés a la perfecció, el Club Triatló Blanes va comptar amb la col·laboració del voltant d’un centenar de voluntaris, així com amb els efectius de la Policia Local i Creu Roja, entre d’altres.

Data de realització: 04/28/2015 | Data de la darrera actualització: 04/28/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300