Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

1.200 participants a la Trobada Final del PDP de Bàsquet a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2015 09:13:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

1.200 participants a la Trobada Final del PDP de Bàsquet a la Ciutat Esportiva Blanes

L’esdeveniment va tenir lloc diumenge passat: es tracta de la darrera cita del Programa de Detecció i Perfeccionament d’aquesta temporada de la Federació Catalana de Basquetbol

La Ciutat Esportiva Blanes va ser l’escenari aquest passat diumenge 31 de maig de la darrera cita de la temporada 2014-2015 del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Organitzada per la Federació amb la col•laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, la cita esportiva va aplegar uns 1.200 nens i nenes dels anys 2003 i 2004 d’un programa que compta amb una trentena de centres repartits arreu Catalunya, i que es realitza al llarg de tot un any.


Trobada Final PDP - Fotografies: FCBQ
La jornada es va iniciar a les nou del matí amb els primers partits, mentre que a les dotze del migdia va tenir lloc el tradicional acte institucional, així com la gegantina fotografia de família amb tots els participants en la competició. En total, es van disputar 66 partits a les 11 pistes habilitades a la Ciutat Esportiva Blanes, que va bullir d’activitat al llarg de tot el matí, i fins el migdia. Durant tot l’esdeveniment, la màquina de tir Gun 8000 de Shoot Tech -que permet entrenar el tir a base de llançar a cistella repetides vegades sense necessitat de preocupar-se pel rebot-, va estar disponible per a tots els participants, que en van treure un bon rendiment.


La principal novetat d’aquesta temporada ha estat la programació de dues interessants xerrades adreçades als pares i mares dels jugadors i jugadores del PDP. La primera va anar a càrrec de la doctora en Medicina de l’Esport, Sílvia Treviño, i va tractar sobre l’Alimentació en esportistes de formació. Per la seva banda, la segona conferència sobre Gestió emocional dels pares, la va impartir Àlex Gordillo, llicenciat en Psicologia i professor titular INEFC Lleida en Psicologia de l’Esport. La Trobada Final del PDP ha comptat enguany amb els proveïdors oficials Blue Planet, Sunny Sport, Nocilla i Panrico.


Xerrada Àlex Gordillo
Data de realització: 06/02/2015 | Data de la darrera actualització: 06/02/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300